tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   Oğlak Burcu Aralık 2010 Burç Yorumları (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/63995-oglak-burcu-aralik-2010-burc-yorumlari.html)

Okyanus 08.12.10 08:42

Oğlak Burcu Aralık 2010 Burç Yorumları
 
Oğlak Burcu Aralık 2010 Burç Yorumları

Bu ay, 2011 yılında neler istediğinizi derinlemesine düşünmek ve bu doğrultudaki amaçlarınıza ulaşmak için gerekli olan stratejileri belirlemek açısından ideal. İç güdüleriniz de rekor kıracak bir düzeyde. Bilinmeyen sınırlara giriş yapmak için bu ay içsel bir pusulaya sahip olacaksınız. Bunu gözardı etmek yerine kullanın. Bu kadar pratik ve ayaklarını yere basarak gerçekçi davranan biri olarak içinizdeki o küçük sesi dinlemek istemiyor olabilirsiniz. Ama inanın ona kulak vermelisiniz. Para konusundaki önsezilerinizin doğru olduğunu çok yakında göreceksiniz

Aşk ve sosyal konular açısından bir hafta sonu öne çıkıyor. Bu da masanızın üzerinde birikmiş davetiyeler arasından bu hafta sonuna denk gelenini kabul etmek zorunda olduğunuzu gösteriyor.
Bu özel hafta sonu, Venüs ve Mars’ın son iki yıldır ilk kez tam bir kavuşum yaşayacağı 4 ve 5 Aralık tarihlerine denk geliyor. Bu açı, renkli ve muhteşem havai fişekler yaratacak güçte. Evrenin yolladığı bu armağan niteliğindeki açıdan her burçtan herkes yararlanacak, ama yıldız haritanız, sizin bu açıdan sonuna kadar faydalanmanızı sağlayacak kadar ideal bir konumda olacağınızı gösteriyor. Venüs ve Mars, eğlence, arkadaşlık, yeni tanıdıklar ve partiler evi on birinci evinizde buluşacak. Bu yüzden bu riske atılın, sevgili Oğlak! Bu, aşkın kıvılcımlarını alevlendirmek açısından dört yıldızı hakkeden bir hafta sonu!
Son olarak, doğum gününüz yakınlarında, her yıl tüm dünya yeni bir yılı karşılamak için kutlamalar yapıyor. Siz de bunu yapmalısınız ama ruh halinize hitap eden bir şekilde. Bu yıl çok şanslısınız. Çünkü Yılbaşı gecesi yeniay, toprak grubundan kardeş burcunuz olan Başak’a yumuşak bir iniş yapıyor. Bu da bu gecenin tadına varacağınızı gösteriyor. Ancak daha önce de söylediğimiz gibi birçok gezegenin on ikinci evinize toplanması yüzünden her dakikanın değerini bileceğiniz, sessiz bir romantik geceyi tercih edeceksiniz. Hatta “her şeyin başı basitlik, bir şey ne kadar basitse o kadar iyidir” dediğinizi duyar gibiyiz. Bu geceyi belki de şehre yakın bir yerlerde sevgilinizle başbaşa zarif bir akşam yemeği yiyerek veya sadece yakın arkadaşlarınızın bulunduğu bir partiye katılarak değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bu, size çok uyar!


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:34 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2