tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   Boğa Burcu Aralık 2010 Ayı Burç Yorumu (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/64003-boga-burcu-aralik-2010-ayi-burc-yorumu.html)

Okyanus 08.12.10 08:46

Boğa Burcu Aralık 2010 Ayı Burç Yorumu
 
Boğa Burcu Aralık 2010 Ayı Burç Yorumu

Artık Yılbaşı ruh haline geçmek istiyorsunuz ama masanızın üzerine yığılmış bir sürü iş var ve patronunuz da bugünlerde gayet huysuz. Fazla bir seçeneğiniz varmış gibi görünmüyor; ya işleri birer birer halledeceksiniz ya da gidip kendinize başka bir iş arayacaksınız. Ama durum çok da ümitsiz değil; iş arkadaşlarınız ve altınızda çalışanlar size yüzde yüz destek olacak ve adeta birer Yılbaşı meleği kesilecekler. Bu yüzden endişelenmeyin. Canlarını dişlerine takarak çalışacak ve sizin bir kahraman gibi görünmenizi ve kendinizi de öyle hissetmenizi sağlayacak bu çalışma arkadaşlarınızı ne kadar takdir ettiğinizi göstermek için elinizin altında küçük hediyeler bulundurun. Bir ara bir terfi ya da bir ikramiye aldığınıza dair haberler gelecek. Buna en çok da siz şaşıracaksınız belki ama bunu kuruşu kuruşuna hak ettiğinizden kimsenin şüphesi olmayacak.


Aralık ayı kariyeriniz üzerinde yoğunlaşmasına rağmen bu Yılbaşı eğlencelerini kaçıracaksınız anlamına gelmiyor; özellikle de hangi etkinliklere katılıp hangilerine katılmayacağınız konusunda biraz seçici davranırsanız. Bekârsanız arkadaşlarınız sizi hemen hemen her eğlenceye dahil edecekler, bu yüzden canınızın sıkılması gibi bir olasılık yok. Eğer çiftseniz, beraber geçireceğiniz zamanı nasıl değerlendireceğiniz konusunda partnerinizin yaratıcı fikirler üretmesi sizi keyiflendirecek. Yılbaşı tatilini planlama gibi bir sorumluluk sırtınızdan kalktığında da yeni yılın yaklaşmakta olan sürpriz, harika ve beklentilerini çok önceden sezmeye başlayacaksınız


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:16 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2