tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   2012 Başak Burcu Yorumu (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/87160-2012-basak-burcu-yorumu.html)

Okyanus 09.12.11 17:11

2012 Başak Burcu Yorumu
 
2012 Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başaklar 2012 yılında şans ve genişleme imkanı getiren Jüpiter gezegeni bu yıl, cömert, kendinize güvenen, yurtsever, pozitif olmanızı sağlayacak enerjilerle sizi aydınlatacaktır. Varlıklı ve refah sahibi olmanız için size destek verecektir. Kendinize konforlu ve geniş bir ev edinmeyi bu dönmde arzu edebilirsiniz. Aile büyüklerinizin etkisi karakterinizi sağlamlaştırmaya devam edecektir.


Başaklar evlilik konusunda benzersiz ve alışık olmadık kişilere yöneleceğinizin bir göstergesi olabilir. Mükemmel bir uzlaşma veya tam bir anlaşmazlık içeren evlilik hayatınız da olabilir. Kendiniz ve eşiniz geleneklere uymayan ve herşeyi ile sizde şok uyandıran bir kimse de olabilir. İlişkinizde özgürlük meyliniz kuvvetlidir ve ortak bir anlaşma zemininiz olmayabilir.

Yine ilişkide bulunduğunuz kişi tarafından oldukça çekici bulunabilirsiniz. Sizi inanılmaz bir şekilde yakışıklı yada güzel bulabilir. Beraberliğinizde ortaya çıkan benzersizlik başka insanların da karşınızdaki kişiyi anlamamasına neden olabilir. Sizin harika bulduğunuz ve mutlu olduğunuz bu ilişki, diğer insanlar tarafından oldukça itici gelebilir. İlişkisi olmayan Başaklar bu süreçte geleneksel olmayan çok ilginç insanlarla tanışabilirler.

İşyeriniz veya sağlık alanında ilginç gelişmeler yaşatabilir. Başka insanlara yardımcı olmak ve onlara hizmet etmekten hoşlanabilirsiniz. Bazı zamanlarda işinizi başlatmakta veya bir işi başarmakta, mantıklı ve düzenli çalışmakta zorlanabilirsiniz. İşyerinizin şartlarının gayet konforlu, güzel ve uyumlu bir ortam içinde olmasına özen gösterirsiniz. Bunun olmadığı zamanlarda sağlığınız bile bozulabilir. Hayalleriniz güçlüdür ve bu hayalleri işinizle ilgili daha çok kullanırsınız.

Çevrenizdeki insanların bu dönem içinde, sorunlarıyla yakından ilgilenir ve onların dertleriyle siz de dertlenebilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilere karşı yardımseverliğiniz yükselir. Ruhsal iyileştirme yöntemlerine ilgi duyarsınız ve bunu kimi zaman abartıyla gerçekleştirmeye kalkabilirsiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:37 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2