tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   2012 Terazi Burcu Yorumu (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/87161-2012-terazi-burcu-yorumu.html)

Okyanus 09.12.11 17:12

2012 Terazi Burcu Yorumu
 
2012 Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terziler 2012 yılında jüpiter gezegeni sizin iyimser, geleneksel, düşünceli ve saygılı etkiler altında olmanızı sağlayacak yada devam ettirecek enerjisiyle etkilemeye devam edecek. Kuvvetli bir sezgi gücünüz olabilir. Herşeyi anlayacak ve kavrayabilecek zihin olgunluğuna erişeceksiniz.


Bu yıl yine flörtte ve baştan çıkartmakta etkili olacaksınız. Aşkta kendinizden geçmeye ve uçmaya hazır gibisiniz. Bu size birçok aşk yaşatabilir.Fakat bunların kalıcı değeri yoktur, ya aldatır ya da aldanabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz ortamların durumunu sezgilerinizle kavrayacak, hatta çevrenizle özdeşleşebileceksiniz. Başkalarının dile getiremedikleri beklentileri onlara sunmada üstüne kimse bulunmayacaktır. Kendinizi keşfetmek için aşka teslim olmak gerektiğini düşüneceksiniz. Sanatsal yetenekleriniz, yaratıcılık potansiyeliniz ve erotizm duygunuzda yine devam etmekte. Bu dönemde kandırılması çok kolay bir insan olabilirsiniz. Pasifsinizdir ve bir ilişkiye maceraya kolayca sürüklenebilirsiniz.

2012 yılı ayrıca önemli bir hayalinize ulaşmak isteği var aklınızda. Kiminize taşınma, mekan değişimi getirecek bir hayal, kiminizin bir yeteneğini hayata geçirme hayali, kiminiz de bir ilişki, evlilik hayali içindesiniz. Önemli bir hayal bu. Bunun için bireysel mücadele gerekiyor, yani havadan elde edilecek bir şey değil. Hayalinize muhalif durumlar var veya bazı aşılamayan engeller var.

Öncelikle iş alanındaki yetenekleriniz ve orjinal yöntemleriniz çoğalacaktır. Görünüş ve giyim tarzınız normal olmayan şekilde gelişebilir, hatta alışılmadık tarza bile dönüşebilir. İş hayatınızda değişkenlik, farklılık ve düzensizlikler belirebilir. Çok iyi çalışansınızdır fakat aşırı çalışma hırsınız da beraberinde görülebilir. Yada tam tersi bir durum oluşabilir. İşinizle ilgili çok faydalı olacak düşünceler üretebilirsiniz. Kendi işinizin patronu olabilir böylece daha özgür çalışmayı arzu eder ve gerçekleştirme olanağı da bulabilirsiniz. Yanınızda birlikte çalışan insanlarla aranızda çatışmalar oluşabilir. Veyahut birlikte aynı işi paylaştığınız iş arkaşlarınızla problemler çıkabilir. Sağlığınızla ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:26 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2