tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   2012 Akrep Burcu Yorumu (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/87162-2012-akrep-burcu-yorumu.html)

Okyanus 09.12.11 17:12

2012 Akrep Burcu Yorumu
 
2012 Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrepler 2012 yılı sizin kalıcı güç ve başarısızlık korkusu içinde yaşayacağınızı gösteriyor. Mesleki açıdan ilerleme olasılıklarınıza karşın birtürlü güven duymayabilirsiniz. Kimsenin yardımcı olmayacağı ve destek görmeyeceğinizi zannederek kuruntulanırsınız. Kendinize olan güveninizi zorlayan bu durumun farkında olunuz. Bu enerjinin farkında olursanız kendinizi yönledirebilir ve düzenleyebilirsiniz. Bu durumun size başarısızlık korkusu vermesine izin vermeyiniz.


Yada her olumsuz durumu büyüterek sadece kötü olanları hatırlamayınız. Böyle davranırsanız kendinizi yetersiz hisseder, daha fazla başarısız hale gelebilirsiniz. Siz bu dönemde başarıyı zor koşullarda bile sağlayacak kişisiniz. O nedenle pozitif düşünmeye çalışınız. Bu dönemin diğer etkisi ise ne olursa olsun mesleğinizdeki başarıya, tüm engellere rağmen tek başınıza onur meselesi yaparak başarma isteğinizdir. Bu süreç içinde kendinizi cansız ve neşesiz hissedebilirsiniz. Yükseklerden aniden düşme korkusu içinde olabilirsiniz. Oysaki amacınız bu korkuyu yenmek, sorumluluklarınız üstlenmeye istekli olmak ve dış dünyadan gelen sert tepkileri umursamadan yolunuzda güvenle gitmek olmalıdır.

Bu arada, şans faktörü önemli dedim ve ayrıca sizin geliştirdiğiniz bilinç düzeyi de çok önemli. Bu çatışmalı dönemi, bilinç düzeyi yüksek bir Akrep hafif sorunlar şeklinde yaşayıp geçebilir. Yani, böyle bir dönemde, bir kitlenme, bazı aksiliklerin onu uğraştırması ile sıkılma gibi olaylar yaşayabilir ve sakin, sağduyulu yaklaşımla dönemi atlatır. Hatta bu krizli dönemi bir fırsat bilip, kendinde ve hayatında yapmayı düşündüğü değişiklikleri hayata geçirme şansı olarak değerlendirebilir.

Değişimi derin yaşayacak Akrepler, kendinizi aynada göreceksiniz. Kişiliğinizde gizli kalmış çiğ yanlarınız su yüzüne çıkacak. Tabii başkalarının da gerçek yüzleriyle karşılaşacaksınız. Bunlar sizi savunmasız bırakacak bir süre, bir afallama yaşayacaksınız, çünkü bildiğiniz yöntemler, doğrular karşınıza çıkan sorunları çözmeye yetmeyecek.

Aşk hayatınızda ise yıllardır beklediğiniz aşka kavuşacaksınız.2012 yılı benim yılım bile diyebilecek bir aşk yaşayaksınız.Bi ilişkiniz uzun ömürlü olacak.Evli olan Akrepler ise bebek sahibi olmak isteyecekler,


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2