tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   2012 Oğlak Burcu Yorumu (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/87164-2012-oglak-burcu-yorumu.html)

Okyanus 09.12.11 17:13

2012 Oğlak Burcu Yorumu
 
2012 Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlaklar,2012 yılında tutumlu, idareli ve yoğun çalışan bir işçi olacaksınız. Kendinize disiplin uygulayacak ve güçlü disiplininizle parasal güvencenizi elde etmeye çalışacaksınız. Bu çalışma hırsı sizi sosyal ve cinsel yönden etkileyecek. Bu durumlarda ruhsal büyüme arayışı yoğun olacak ve başka insanlarla bütünleşmek arzusu da gerekli hale gelecektir.Bu dönemde mükemmel bir aşık olursunuz. Sevdiğiniz kişiyi yüceltme, yükseklere koyma gibi duygusal durumlarınız oluşabilir.

Tüm dünyayı kazanmak uğruna insanın ruhundan vazgeçmesine değer mi diye düşünmeye başlayabilirsiniz. Geçmişten gelen derin bir incinme duygusu hissetmeniz mümkündür. Kısıtlamalar, engeller ve problemler ortaya çıkabilir, vergiler, cinsel yaşam veya sigorta gibi konularda dikkatli olunmalıdır. Bazı oğlakların doğum haritalarına göre güçlü aşk eğiliminizde azalmalar yada çoğalmalar meydana gelebilir.

Çevrenizdeki insanlar sizi anlayamayacak ve neden bu yollarla düşüncelerinizi açıkladığınızı bir türlü algılayamayacaklardır. Zamanın ilerisinde düşünecek bazı anlarda zihniniz huzursuz ve çatışmaya hevesli hale gelebilecektir. Akrabalarınızla, komşularınızla ilişkilerinizde farklılıklar, arasıra gerilimler olacaktır. Entellektüel birikiminize önem verecek, özgürlüğünüzü ne pahasına olursa olsun korumaya özen göstereceksiniz. Konuşma tarzınız spontan, orijinal, canlı, farklı va kaprisli olabilir, bazı zamanlarda ise tamamen kararsız ve sabırsız bir düşünme tarzı göze çarpabilir. Aniden ortaya çıkan fikirler, algılar ve buluşlarınız olabilir.

Bu süreçte, hayalci veya bulanık ilişkilere girebilirsiniz. İsteğiniz ruhsal güvence olduğu halde karşınıza çıkan kişiler çok garip insanlar olabilirler ve sizi kandırmaya müsait davranırlar. Genel etkiler olarak bağımsız, açıklanması zor bir güvence isteğiniz vardır. Desteklendiğiniz zaman hertürlü güçlüğü yenebileceğinizi düşünürsünüz. Ve siz de her türlü zorluk karşısında dirençli bir insan haline gelirsiniz. Medyumluk yetenekleri ile para kazanırsınız. Para konularında iyi koku alırsınız. bu süreçte etrafınızdaki insanlara dikkat etmeye, paranızı kesin ve güvenilir olduğu ispatlanmayan kişilere yada yerlere yatırmamaya özellikle dikkat etmelisiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:12 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2