tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2012 Koç Burcu Burcu Yorumu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
870

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 09.12.11, 17:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2012 Koç Burcu Burcu Yorumu

2012 Koç Burcu Burcu Yorumu


Bu yıl daha çok kazanmak adına arayışlarda bulunabilirsiniz. Alışverişte bulunduğunuz insanları özellikle iyi tanımadığınız kişileri incelemeyi ihmal etmeyiniz. Aileniz ve yuvanızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir belki aileye yeni biri katılabilir yâda aile bireylerinden birinin özellikle eğitim için yer değiştirmesi gündeme gelebilir.


İdeallerine odaklanmak seni hayata yakınlaştıracak, eğitim ve seyahatle ilgili yeni fırsatlar seni heyecanlandıracak. Yaratıcı konularda ortak bir çalışmaya imza atabilir, seyahatler ve yeni kültürler konusunda sezgi ve hayaller önem kazanabilir. Duygusal olarak hassas olduğunuz bir yıl, bir ilişkinin düzelmesi, tedavi olması ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Yeni iş fırsatları, seyahatler, dost toplantıları bu yıl gündeminde oldukça yer alacak. Stratejik birleşmeler için çok sıkı çalışman gerekebilir. Finans ve iş dünyasında seni destekleyen insanlar bulacaksın.

2012 KOÇ Burcu İşHayatı

Yılın ilk yarısında çok fazla çalışmak zorunda kalabilir fakat çabalarınızın karşılığını alamayabilirsiniz. Bu dönem masraflarınız da artış olabilir, bu masraflar daha çok evinizle ilgili konularda görünüyor. Mart gibi parasal kayıplar olabilir ve patronunuz, amiriniz veya bir iş arkadaşınızla gerilim yaşayabilirsiniz. Masraflarınız yüzünden yaşadığınız moral bozukluğundan sosyal hayatınızın renkliliği sayesinde kurtulabilirsiniz.
Yılın ikinci yarısı ise iş hayatınız daha bir rayına oturmuş olacak, şansınız yeni anlaşmalar için size gülümsüyor. Beklemediğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş yerinizde bir süredir belirsizlik taşıyan konular neticelenebilir. Kariyeriniz ve sosyal statünüz konusunda beklenmedik gelişmeler olabilir. Bu dönemde kazacınız da bir artış yaşanabilir. Bulunduğunuz nokta ne olursa olsun tutkulu, dinç, dikkatli ve her zaman hedeflerine ulaşabilir olmalısınız. Yine yılın ikinci yarısı zam almak yâda bulunduğunuz işte yükselmek şeklinde bir gelişme de olabilir.
İş arayan veya işinden memnun olmayan Koçlar bu yıl sizler için çok güzel görünüyor. İsteklerinize kavuşacaksınız.

2012 KOÇ Burcu Aşk Hayatı

Sevgili Koç burcu 2012 de aşk hayatınız oldukça renkli geçecek yeni aşklar, aile kurma düşüncesi, size sıkıntı veren ilişkileri aniden bitirme gibi gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, bazılarınızın da en büyük düşmanı kararsızlık olacak aile kurma konusunda. Karşınızdaki insanın doğru insan olup olmadığı ya da evliliği gerçekten isteyip istemediğiniz konusu kafanızı karıştırırken bu konulardaki kararsızlığınız partnerinizin de canını sıkacak. Devam eden ilişkilerinizle ilgili çözümlenmemiş sorunlarla uğraşmak ve sevdiğinizle aranıza mesafe koymak zorunda kalabilirsiniz. Yılın ilk yarısı evlilik planları yâda ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz.
İlişkisinde sorun yaşayanlar ise ya birlikte olduğunuz kişiyi olduğu haliyle kabul edin veyahut size uymayan ve mutsuz eden bir ilişkiden kaçının. Sorunlu bir birlikteliği ciddiyete dökmek ileride daha büyük sorunlara yol açacaktır. Eğer amacınız huzurlu bir yaşam sürmekse, kavga ve çatışmalardan uzak kalmaksa, o zaman önce evliliğinizi, evli değilseniz bundan sonra kuracağınız ilişkileri iyice gözden geçiriniz.

Yeni başlayan birlikteliği olanlar evlilik konusunda aceleci davranmamanızı tavsiye ederiz, bu olay evlilik fikrinin iyi bir karar olmadığını anlayıp yarı yoldan geri dönmenizden iyidir. İlişkilerinizde lütfen karşınızdaki kişiyi iyi tanıyınız.
Kalbi boş olanlar yılın ilk yarısında yeni aşklara yelken açacaklar eğer ilişkinizde aceleci davranmaz karşınızdaki kişiyi iyi tanırsanız ileride ciddiyete dönüşecek sağlam temellere dayalı bir birliktelik yaşanabilir.

2012 KOÇ Burcu Sağlık

Enerjinizi doğru kullanmalısınız kendinizi çok yormayın. Bu yıl dinlenmeler büyük bir önem kazanıyor. Fiziksel enerjinizi güçlendirmelisiniz. Mide ve bağırsak problemleri ortaya çıkabilir. Tiroidle ilgili sorunu olanlar ihmal etmesin. Yeme ve içme konusunda aşırıya kaçmamalısınız. Dost toplantıları rejim listenizi unutturabilir. Ağustostan sonra mideniz ve bağırsaklarınızı korumalısınız. Tansiyon probleminiz varsa kontrolleriniz yaptırmalısınız. Yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirecek meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilir, bu konularda çeşitli kaynak kitaplar araştırarak içsel dinginliğinizi sağlayacak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Rahatlamanızı sağlayacak mekânlarda bulunmaktan zevk alacaksınız.

Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklarla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuza başvurmalısınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2012, 2012 koç burcu burcu yorumu, burcu, koc, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Koç Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Koç Burcu Yorumları ASYA Koç 0 25.08.12 03:38
Boğa Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Boğa Burcu Yorumları ASYA Boğa 0 25.08.12 03:37
Yengeç Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Yengeç Burcu Yorumları ASYA Yengeç 0 25.08.12 03:31
Başak Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Başak Burcu Yorumları ASYA Başak 0 25.08.12 03:23
Yay Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Yay Burcu Yorumları ASYA Yay 0 25.08.12 03:18


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:03 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2