Hindi Çorbası - Hindi Çorbası Tarifi Hindi Çorbası http://img713.imageshack.us/img713/3105/hindiorbas.jpg Malzemeler 1 adet hindi göğsü, 1 çay bardağı arpa şehriye, 1 adet limon, 3 yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı yoğurt, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı tereyağ, tuz. Hindi tencereye su içerisine konarak haşlanır. Haşlanan hindi didiklenerek hindi suyunun içerisine konur. Daha sonra un, yoğurt, yumurta ve limon karıştırılarak elde edilen terbiye içerisine dökülür. Şehriyelerde içerisine konulduktan sonra kısık ateşte kaynatılır. En son içerisine tuz ve kızdırılmış tereyağ konarak servis edilir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:37 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2