tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Dekorasyon (http://www.tualimforum.com/dekorasyon/)
-   -   Modern Mutfak Dekorasyonu Örnekleri (http://www.tualimforum.com/dekorasyon/133170-modern-mutfak-dekorasyonu-ornekleri.html)

ASYA 23.02.14 23:50

Modern Mutfak Dekorasyonu Örnekleri
 
Modern Mutfak Dekorasyonu Örnekleri


Mutfak bir kadının en çok kullandığı mekanlardan biridir. Mutfak ne kadar temiz ve aydınlık olursa bayanlar için dünyanın en lezzetli yemekler yaratacağı yerlerdir. Çoğu kadınlarn bir çok saatler geçirdiği mekanlardır. Modern mutfaklar o kadar yeniliklere açılmıştır ki insanların kullanacağı bir çok aletler yapılmıştır. Yaratıldığı gibi bir o kadar da yer tutarlar. Bu aletlerin ortadan kalkması için bir çok mutfak dolapları ve çekmeceler gizli gözler mutfakta yer almaktadır. Bu gösterdiğim resimlerde misafirlerinizi bile rahatlıkla orada ağırlayabilirsiniz. Mutfakta en önemli şey dolapların kapaklarının sağlam olması çekmecelerin ise elimizde kalmamasıdır. Tabiiki birde leke tutmamasıdır. Bazı mutfak eşyaları hatta setleri en küçük bir şeyde leke tutmalarıdır. Mutfak mobilyaları, mutfak dekorasyonları,değişik mutfak dekorasyonu,mutfak düzenlemesi..Ne kadar temizlesekte en iyi temizlik malzemelerini kullansakta bu lekeler çıkmazlar.



Beyaz ve siyah leke açısından en çok gösteren renklerdir. O yüzden mutfağınızı yaptırırken veya alırken mutlaka malzemelerin kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz. Mutfağınızın aydınlık olmasını istersek, ki mutfak küçükse daha çok açık renklere yönelmeliyiz. Eğer tavanı koyu renk yaparsak mutfak dahada karanlık ve küçük olur. Mutfağın tabanı koyu renk ise mutlaka duvarlar ve mutfak dolapları ve diğer aksesuarlar açık renk olmalıdır. Laminat kaplamalı dolap ve diğer malzemeler her zaman daha kolay temizlenebiliyor ve aynı zamanda silmeside daha kolay. Açık renk yada koyu olarak üstünde durduğumuz siyah model mutfaklar beğenip,seviyorsanız yukarıda da dediğimiz gibi mutlaka kaliteli olanlarını ön planda tutmanızda yarar var. Mutfak setleri haricinde armatörlerinde kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz. Değişik armatörler ile,değişik mutfak akseuarları ile mutfağınızı dahada şık yapabilirsiniz. Eğer dikkat ederseniz resimlerimizin birinde cam şeklinde bir pano göreceksiniz. Sanki bir manzara varmış gibi.. İşte size değişik bir mutfak aksesuarı. Arzu ederseniz sizde bir deniz manzarası posteri ile cam çerçeve şeklinde güzel bir mutfak aksesuarı yaratıp farklı kılabilirsiniz.


http://img43.imageshack.us/img43/633/eahc.jpg

http://img845.imageshack.us/img845/9292/gpf3.jpg

http://img856.imageshack.us/img856/3668/2le3.jpg

http://img838.imageshack.us/img838/3945/6d5n.jpg

http://img822.imageshack.us/img822/2530/jgp3.jpg

http://img834.imageshack.us/img834/5055/m7i4.jpg

http://img163.imageshack.us/img163/8305/0q4r.png


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2