tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diğer Spor Dalları (http://www.tualimforum.com/diger-spor-dallari/)
-   -   Pekin'de ilk altınımız! (http://www.tualimforum.com/diger-spor-dallari/12609-pekinde-ilk-altinimiz.html)

blue 20.08.08 21:22

Pekin'de ilk altınımız!
 
Ramazan Şahin'in altın mücadelesi başladı. Şahin, 1. dakika dolarken yaptığı atakla 2 puanı aldı ve Andriy Stadnik karşısında öne geçti.
Şahin sürekli tek dalıyor ve rakibinin ayağını kaparak denediği künde denemesinde puan bekledi hakem 1 puanı verdi ama saha hakemi puanı vermedi ve durum 2-0'da kaldı. İlk devrenin son saniyesinde Şahin'e çırpma yapan Stadnik 2 puanı aldı ve maç 2-2 oldu.
2. periyotla birlikte Şahin çift daldı ve bir puanı aldı. Ramazan'ın oldukça heyecanlı olduğu gözlenen finalde son derece üst düzeyde bir performans sergileniyor. Altta kalacağı son anda toparlanan Şahin iyi bir dönme yaparak Stadnik'i altına aldı ve puanı toplayarak durumu 2-0'a getirdi. Stadnik devrenin son saniyesinde bir çıprma yaparak tek puanı aldı ve devamını getiremedi. 2. devre Ramazan'ın 2-1 üstünlüğü ile son buldu.
Stadnik tek daldı ve Ramazan ayağını kurtarmaya çalıştı ama Ukraynalı 1-0 öne geçti. Ukraynalı'nın bir de çırpma denemesinde Ramazan'da atağa cevap verdi ve karlşılıklı alınan puanlarla durum 2-2 oldu. Ramzan'ın dalmasına Stadnik'den boyunduruk geldi ama Şahin kurtulmasını bildi.
Son 30 saniyeye girildi. Artık son 10 saniye. Stadnik daldı ve karşılık verdik. Son atağı da cevapladık ve altın madalyayı aldık.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:43 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2