tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diğer Spor Dalları (http://www.tualimforum.com/diger-spor-dallari/)
-   -   G.Saray'lı Zizic İstanbul'da! (http://www.tualimforum.com/diger-spor-dallari/7297-gsarayli-zizic-istanbulda.html)

Kral 18.07.08 13:27

G.Saray'lı Zizic İstanbul'da!
 
Sarı kırmızılı takımın 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşma imzaladığı Panathinaikoslu basketbulcuyu Atatürk Havalimanı'nda menajer Mert Uyguç karşıladı
Hırvat oyuncu havalimanında yaptığı açıklamada Galatasaray'da herhangi sorun yaşamayacağını ifade ederek "Farklı bir ülkeye geliyorum ve farklı bir takıma transfer oluyorum. Daha önce Türkiye'de oynamış olan oyunculardan aldığım bilgilere göre hiçbir sorun olacağını sanmıyorum" şeklinde konuştu.

Çok büyük bir kulübe geldiğini ifade eden Zizic "Galatasaray Cafe Crown'un çok büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Basketbol ve futbol dışında birde çok büyük bir taraftar kitlesinin olduğunuda biliyorum. Bu yüzden onlarla çok çabuk kaynaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

28 yaşındaki Hırvat oyuncu, geçen sezon Panathinaikos ile Euroleague'de 18 maçın 7'sine ilk 5 başladı. Bu sürede 5.2 sayı, 1.7 ribaunt ortalamaları yakalarken yüzde 59'luk şut yüzdesine ulaştı. Zizic, şampiyonluk kupası kaldırdıkları Yunan Ligi'nde ise 32 maçta 6.3 sayı ortalaması tutturdu.

Profesyonel basketbola 17 yaşındayken Hırvat 2. lig takımlarından Plastic Solin'de başlayan Zizic, 1998'de KK Split'e transfer oldu. Ardından Cibona Zagreb, Barcelona ve Olympiacos gibi yüksek hedefli takımlarda forma giydi


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:55 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2