tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/diger-sporcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   William Renshaw Biyografisi - William Renshaw Kimdir - William Renshaw Hayatı (http://www.tualimforum.com/diger-sporcularin-hayati-biyografileri/71819-william-renshaw-biyografisi-william-renshaw-kimdir-william-renshaw-hayati.html)

Kartal 19.07.11 23:33

William Renshaw Biyografisi - William Renshaw Kimdir - William Renshaw Hayatı
 
William Renshaw Biyografisi - William Renshaw Kimdir - William Renshaw Hayatı

William "Willie" Charles Renshaw (3 Ocak 1861 Leamington, Warwickshire – 12 Ağustos 1904 Swanage, Dorset) tüm zamanların en iyi İngiliz erkek tenisçilerinden biridir. Sağ elini kulanmadaki ustalığı ve gücüyle tanınır.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rs_Renshaw.jpg


14 Wimbledon şampiyonluğu vardır. Bunlardan yedisi teklerdedir ve tüm zamaların en iyi derecesidir, ondan başka sadece Pete Sampras bu başarıyı gösterebilmiştir. İlk altı şampiyonluğu üst üste kazanmıştır. Bu başarısına en çok yaklaşan 5 kez üst üste şampiyon olan Björn Borg ve Roger Federer olmuştur. Wimledon finalinde 3 defa ikiz kardeşi Ernest ile karşılaşmış ve üçünde de galip gelmiştir. Wimbledon'daki diğer yedi şampiyonluğuhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgçifler kategorisindedir. Çiftlerdeki partneri de kardeşi Ernest Renshaw'dır. Bu iki kardeş dönemlerinde tenis sporunun en iyileri olarak kabul edilmişlerdir


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:08 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2