tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/diger-sporcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Mickie James Biyografisi - Mickie James Kimdir - Mickie James Hayatı - Mickie James (http://www.tualimforum.com/diger-sporcularin-hayati-biyografileri/85245-mickie-james-biyografisi-mickie-james-kimdir-mickie-james-hayati-mickie-james.html)

Eylül 25.10.11 16:49

Mickie James Biyografisi - Mickie James Kimdir - Mickie James Hayatı - Mickie James
 
Mickie James Biyografisi - Mickie James Kimdir - Mickie James Hayatı - Mickie James Yaşamı

Mickie Laree James (D. 31 Ağustos 1979 Montpelier, Virginia), ABD'li Profesyonel güreşçi Daha çok Mickie James adı ile tanınır. Eski WWE Divası olan James aynı zamanda şarkıcıdır . N.A.C.'den TNA'e terfi edilmiştir. O zamanlar ilk TNA Knockout'u olmuştur 2002 yılı nda. 1999-2003 menejer olarak görev almıştır aslında tam olarak güreşe 2004'te başlamıştır.

http://img403.imageshack.us/img403/3...ckiejames1.jpg

Mickie Laree James

WWE'ye 2005 yılının sonlarında gelmiştir. Trish Stratus'un en büyük hayranı olmak gibi hikayeler içinde bulunmuştur. 2007 yılında Melina Perez ile bir feud içine girmiştir. Feud daha son bulmadan 2008 yılında Beth Phoenix ile başka bir feuda girmiştir. 2006-2008 yillarında 4 şampiyonluk kemeri kazanmıştır. WWE ve gerçek hayatında Maria Kanellis ile çokhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyakın arkadaştır. Gerçek hayatta Trish'i değil Lita'yı örnek almıştır ve onun tarafından eğitim almıştır. ilk maç denemesini Trendy ile yapmıştır. WWE'de ilerleme kaydenen James 2010 yılında Michelle McCool ile feud gercekleştirmiştir. Ve bu yıllar arasinda 1 kere Divalar Şampiyonu ve McCool'u yenerekde Kadınlar şampiyonu rekorunu 5'e çıkarmıştır. WWE'den basşka 7 Roster ile Nisanda kovulmuştur. Şuanda TNA'de güreşe devam etmektedir. Ve TNA'in Lock Down PPV'sinde Madison Rayne'i yenerek TNA Knockouts şampiyonu olmuştur.

http://img254.imageshack.us/img254/9...60ebedfc91.jpg

Mickie Laree James

James ve ablası bir Çiftlik'de büyüdü Virginia'ya da. Bir bir çocuk olarak, hafta sonu at gösterilerini izleyerek büyümüş. James hayranı bir çocukken bile bir profesyonel güreşhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghayranı idi. O babası ile güreş izlermiş. O zamandan beri en sevdiği güreşciler Ric Flair, Rand Savage ve Ricky Semboat.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2