tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Gabriel Van Helsing Biyografisi - Gabriel Van Helsing Hayatı - Gabriel Van Helsing (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/113449-gabriel-van-helsing-biyografisi-gabriel-van-helsing-hayati-gabriel-van-helsing.html)

Serap 13.11.12 01:19

Gabriel Van Helsing Biyografisi - Gabriel Van Helsing Hayatı - Gabriel Van Helsing
 
Gabriel Van Helsing Biyografisi - Gabriel Van Helsing Hayatı - Gabriel Van Helsing Kimdir

Bram Stoker'ın yazdığı Dracula'daki Dr. Abraham Gabriel Van Helsing doğaüstü olaylara karşı çalışmalar yürüten, bilimadamı sayılabilecek kadar bilgili, bilimi din ve doğaüstü olaylarla bağdaştırarak çözüm üretme yeteneğine sahip tonton bir ihtiyar.

Romanda kullandığı ekipmanlar ile anti-dracula takımını zafere ulaştırıyor. bunun dışında en zor durumlarda bile soğukkanlılığını koruması ve telkinlerde bulunması hem romandaki karakterlerin hem de okuyucunun gözünde saygıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkazanmasına neden oluyor. En yakın dostu eski öğrencisi Dr.Jack Seward'dır.

Vampir avcısı olmak gibi fazla para getirmeyen bir mesleğe gönül vermiş, yaşlı başlı bir insandır. Doktordur da. Drakula İstanbul'da filminde Doktor Resuhi Bey adıyla yer almıştır. Hammer'ın Drakula serisinde Peter Cushing tarafından başarıyla canlandırılmıştır. Onu Canlandıran oyuncuların bazıları: EDward Van Sloan, Osman Alyanak, Peter Cushing Herbert Lom Frank Finlay Laurance Olivier Anthony Hopkins Christopher Plummer Hugh Jackman David Suchet Kont Duckula çizgi dizisinde Alman aksanıyla konuşan,komik,sakar Dr.Von Goosewing olarak yer almıştır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:13 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2