tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Hülya Bostanoğulları Biyografisi - Hülya Bostanoğulları Kimdir - Hülya Bostanoğulları (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/118867-hulya-bostanogullari-biyografisi-hulya-bostanogullari-kimdir-hulya-bostanogullari.html)

Serap 11.01.13 19:58

Hülya Bostanoğulları Biyografisi - Hülya Bostanoğulları Kimdir - Hülya Bostanoğulları
 
Hülya Bostanoğulları Biyografisi - Hülya Bostanoğulları Kimdir - Hülya Bostanoğulları Hayatı

Eczacı Hülya Bostanoğlu, 12 yıl önce engelli bir arkadaşından etkilenerek Antalya Engelliler Sanatevi’ni kurdu. 30 engellinin eğitim aldığı sanat evinde oluşturulan koro sevgililer gününe özel aşk şarkıları söyledi. Günlük düzenli olarak el işi yapan engelliler sanat evinde gönüllü hizmet veren eğitimciler eşliğinde annelerine hep birlikte 'Aşk Sana çok Yakışıyor' ve 'Yemeni Bağlamış' şarkılarını söylediler.

Sanat evini kuran eczacı Hülya Bostanoğlu, 12 yıl önce engelli bir arkadaşının müzik eğitimi almak için konservatuar sınavlarına girdiğini, kazanmasına rağmen kendisine eğitim hakkı verilmemesinden etkilenerek sanat evinihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkurduğunu söyledi. Engellilerin müzik hayalini gerçeğe dönüştürmek için çalıştığını belirten Bostanoğlu, "50 yaşında konservatuar öğrencisi oldum. Antalya engelliler sanat evi ve engelliler korusunu oluşturdum. Biz, sevginin gücü ve değeriyle kurulan bir sanatsal etkinliğiz. Biz, burada olduğumuz sürece her gün sevgililer gününühttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkutluyoruz, çünkü, her günümüz böyle geçiyor. Biz, her günü değişik bir sanatsal etkinliğe ayırıyoruz. El sanatlarında müziğe, yabacı dil eğitiminde bedensel eğitime ve spora kadar her alanda elimizden geldiği sürece gönüllü olarak hizmet veriyoruz."

Kaynak: İHA


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2