tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Sarai Sierra Biyografisi - Sarai Sierra Kimdir - Sarai Sierra Hayatı - Sarai Sierra (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/119924-sarai-sierra-biyografisi-sarai-sierra-kimdir-sarai-sierra-hayati-sarai-sierra.html)

Kartal 03.02.13 02:05

Sarai Sierra Biyografisi - Sarai Sierra Kimdir - Sarai Sierra Hayatı - Sarai Sierra
 
Sarai Sierra Biyografisi - Sarai Sierra Kimdir - Sarai Sierra Hayatı - Sarai Sierra Yaşamı

33 yaşındaki Sarai Sierra, 14 yıllık evli ve iki çocuk annesi. 9 ve 11 yaşlarında iki oğlu olan Sierra fotoğrafçılıkla uğraşıyor. Amerika’da yaşayan ve İnstagram’da tanıştığı arkadaşları tarafından Türkiye’ye davet edilen Sarai Sierra, 7 Ocak’tahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgTürkiye’ye geldi.

Kayıp ABD'li Kadının Cesedi Bulundu

İstanbul'da bir süredir kayıp olarak aranan ABD'li Sarai Sierra'nın cesedi Fatih'te bulundu.

Fatih'te bulunan kadın cesedinin, İstanbul'da bir süredir kayıp olarak aranan ABD'li Sarai Sierra'ya ait olduğu öğrenildi.

Sarayburnu sur kalıntılarında 30 yaşlarındaki bir kadına ait cesedin bulunmasının ardından çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Cesedin bulunduğu bölge emniyet şeridiyle çevrilirken, Olay Yeri İnceleme, Kayıp Şahıslar Bürohttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgAmirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü amir ve görevlileri cesetle ilgili inceleme yaptı.

Bulunan kadın cesedinin, 12 gündür kayıp olan ve bulunması için geniş çaplı çalışma yürütülen ABD'li Sarai Sierra'ya ait olduğu öğrenildi.

Savcının olay yerindeki incelemesi devam ediyor.

Kaynak: AA


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:35 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2