tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Neslihan Yavuzcan Biyografisi - Neslihan Yavuzcan Kimdir - Neslihan Yavuzcan Hayatı (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/120054-neslihan-yavuzcan-biyografisi-neslihan-yavuzcan-kimdir-neslihan-yavuzcan-hayati.html)

Kartal 05.02.13 17:42

Neslihan Yavuzcan Biyografisi - Neslihan Yavuzcan Kimdir - Neslihan Yavuzcan Hayatı
 
Neslihan Yavuzcan Biyografisi - Neslihan Yavuzcan Kimdir - Neslihan Yavuzcan Hayatı

Neslihan Yavuzcan, Türk program sunucusu.

2003 yılında Show TV'de Sportif programını sunmuştur. Televizyonculuk ve gazetecilik hayatına başlamadan önce profesyonel olarak basketbol sporuyla uğraştı. Beşiktaş Basketbol Takımında minik yıldızlarda, A takımında yer aldı. Basketbol Milli Takımında da oynayıp milli oldu. Beşiktaş A Takımında oynarken, büyük bir sakatlık geçirdi, ardı sıra Yıldırımspor'da antrenörlük yaptı.

1992'de Star TV'nin düzenlediği Güzellik Yarışması'nda 5. oldu. 1994'te HBB'de Erman Kunter ile bir basketbol programı, Top Bizde yaptı. Health and Shape adlı dergide gazeteciliğe başladı. Daha sonra sırasıyla Number One TV , Kanal 6, Cine 5, Show TV, Lig TV ardından Skytürk'e geçerek İş Üstünde ve İşin İçindehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgprogramını, Hakan Artış'la birlikte Sportmen programını sunmuştur. Tv programları dışında sağlık, sporla ilgili köşelerde yayınları oldu. Akşam Gazetesi sonrasında halen Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaktadır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:22 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2