tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Sedef Kabaş Biyografisi - Sedef Kabaş Kimdir - Sedef Kabaş Hayatı - Sedef Kabaş Yaşam (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/120066-sedef-kabas-biyografisi-sedef-kabas-kimdir-sedef-kabas-hayati-sedef-kabas-yasam.html)

Kartal 05.02.13 18:43

Sedef Kabaş Biyografisi - Sedef Kabaş Kimdir - Sedef Kabaş Hayatı - Sedef Kabaş Yaşam
 
Sedef Kabaş Biyografisi - Sedef Kabaş Kimdir - Sedef Kabaş Hayatı - Sedef Kabaş Yaşamı

Sedef Kabaş (D. 1970; Londra), Türk haber sunucusu, televizyon programcısı. Londra'da doğan Sedef Kabaş 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun oldu. Fulbright bursu ile okuduğu Boston Üniversitesi'nde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisans yaptı. çeşitli tv kanallarında program hazırlamış olup halen TRT 2'de Medya Medya isimli programı yapmış daha sonra en son Sky Türk'te Murat Atıl ile birlikte sabahhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghaber kuşağı programı sunuculuğu yapmıştır.

Kartal 31.12.14 18:48

Sedef Kabaş Biyografisi - Sedef Kabaş Kimdir - Sedef Kabaş Hayatı - Sedef Kabaş Yaşam
 
Sedef Kabaş Biyografisi - Sedef Kabaş Kimdir - Sedef Kabaş Hayatı - Sedef Kabaş Yaşamı

Akademisyen: Londra doğumlu Kabaş, 1992 yılında Boğaziçi Ü. Uluslararası İlişkiler Bölümünden en yüksek derece ile mezun oldu. Kazandığı Fulbright bursu ile Boston Üniversitesinde Televizyon Gazeteciliği üzerine yüksek lisans yaptı, 1995. Marmara Ü. Genel Gazetecilik Bölümünden Söyleşi, Röportaj ve Soru Sorma üzerine yazdığı tezi ile 2006 yılında doktora derecesi aldı. İstanbul Akademi, Pera İstanbul, Bahçeşehir Ü., Kültür Ü., ve Kadir Has Ü. de Medya İlişkileri, “Diksiyon, Etkili Ses ve Beden Dili, Sunum Becerileri, “Röportaj Teknikleri ve Etkili Haber Yazımı üzerine 2001-2011 yılları arasında dersler verdi.

TV Programcısı:POWER FM radyosunun kurucu ekibinde yer aldı, haber bültenlerini hazırlayıp, sundu. CNN Internationalın Atlantadaki haber merkezinde çalışan ilk Türk gazeteci oldu. Bu görevinde başta Ortadoğu, Avrupa ve Balkanlar olmak üzere dünyanın pek çok bölgesi ile ilgili haberler hazırladı. Almanya'da Türk Döneri haberi ile 1998 CNN World Report/ En İyi Ekonomi Haberi ödülünü kazandı. Türkiyeye döndükten sonra NTV (Portreler), ATV (Dönence), TV8 (Sesli Düşünenler), Sky Türk (Haber Ötesi), TRT2 (Medya Medya) kanallarında siyaset, ekonomi, medya, akademi, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimleri ile araştırmaya dayalı röportajlar gerçekleştirdi ve pek çok ödüle layık görüldü.

Eğitmen/Koç/Danışman:2007 yılında Sedef Kabaş Eğitim, Koçluk ve Danışmanlık şirketini kurdu. Üst kademe yöneticilere etkili liderlik, etkili hitap, medyanın gücünden yararlanma, kişisel imaj ve itibar yönetimi, ikna ve etkileme becerilerinihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggeliştirme konularında koçluk yapmaktadır. Türkiyenin önde gelen şirketlerine iletişim alanında danışmanlık hizmeti sunmakta, Topluluk Önünde Etkili Konuşma, İz Bırakan Sunumlar, Diksiyon, Etkili Ses ve Beden Dili , “Lider İletişimi, Medya İlişkileri, Kurumsal İmaj ve İtibar, Kişisel İmaj ve İtibar, Kişilerarası İletişimde Etkileme ve İkna eğitimleri vermektedir.

Konuşmacı: Konferans ve seminerlerde konuk konuşmacı olarak iletişim, iş ve medya dünyasına dair tecrübelerini, pratik bilgileri ve son trendleri paylaşmaktadır.

Master of Ceremony: Ulusal ve uluslararası pek çok basın toplantısı, konferans, kongre ve fuarlardahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgTürkçe ve İngilizce MC olarak görev almaktadır.

Yazar: Doğan Egmont tarafından yayımlanan Sesli Düşünenler, Zamanı Dize Getirenler, İpek Dokulu Başarılar, Soru Sorma Sanatı ve Hayatını Seçen Kadın adında beş kitabı vardır.

Kaynak: Sedef Kabaş Resmi Sitesi

Kartal 12.12.15 20:54

Sedef Kabaş Biyografisi - Sedef Kabaş Kimdir - Sedef Kabaş Hayatı - Sedef Kabaş Yaşam
 
Sedef Kabaş Biyografisi - Sedef Kabaş Kimdir - Sedef Kabaş Hayatı - Sedef Kabaş Yaşamı

Sedef Kabaş (D. 1970; Londra), Türk haber sunucusu, televizyon programcısı, danışman.

Londra'da doğan Sedef Kabaş 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun oldu. Fulbright bursu ile okuduğu Boston Üniversitesi'nde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisans yaptı.

Atlanta CNN International'da çalışan ilk Türk gazetecidir. NTV, ATV, TV 8, SKY Türk gibi çeşitli tv kanallarında programlar hazırlamış olup en son TRT 2'de Medya Medya isimlihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgprogramı hazırlayıp, sundu. Marmara Üniversitesi'nden iletişim doktorasını aldı.

2007 yılında Sedef Kabaş Eğitim, Koçluk, Danışmanlık şirketini kurmuştur. Halen üst düzey yöneticilere iletişim koçluğu yapmakta, şirketlere iletişim ve medya alanında eğitimler vermektedir.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:18 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2