tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Martı Büyüközden Biyografisi - Martı Büyüközden Kimdir - Martı Büyüközden Hayatı (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/120071-marti-buyukozden-biyografisi-marti-buyukozden-kimdir-marti-buyukozden-hayati.html)

Kartal 05.02.13 19:21

Martı Büyüközden Biyografisi - Martı Büyüközden Kimdir - Martı Büyüközden Hayatı
 
Martı Büyüközden Biyografisi - Martı Büyüközden Kimdir - Martı Büyüközden Hayatı

Martı Büyüközden (D. 1978 - İstanbul), Yurtdışı Eğitim Uzmanı.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...zden_resim.png

Martı Büyüközden

Ortaokul ve lise öğrenimini Amerika ve İzmir Bornova Anadolu Lisesinde tamamladı. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'ne girdi. Lise ve üniversite eğitimi sırasında Amerika ve Almanya'da staj yaptı. Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Danışmanlık şirketlerinde proje yöneticiliği görevlerindehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbulundu. Ardından yurt dışı eğitim danışmanlığı hizmeti veren Plus Education & Career'i kurdu.

Çalışmalarına kendi danışmanlık şirketinde devam eden Büyüközden, ayrıca çeşitli liselerde "College Counselor" olarak çalıştı. Büyüközden Asya, Avustralya, Avrupa, Güney ve Kuzeyhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgAmerika ve Afrika'da iş ve tatil bir çok seyahat gerçekleştirdi. Büyüközden, 2011'den bu yana Sky Türk 360'da yayınlanan yurtdışı eğitim ve seyahat rehberi Global Campus'ün sunucu ve yapımcılığını yürütüyor.

NAFSA, EAIE üyesi olan Martı Büyüközden, Education UK ve Pier Online Education Certificate'i de başarıyla tamamladı. Büyüközden, aynı zamanda Uzman TV yurtdışı eğitim danışmanıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:28 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2