tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Ece Vahapoğlu Biyografisi - Ece Vahapoğlu Kimdir - Ece Vahapoğlu Hayatı (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/120184-ece-vahapoglu-biyografisi-ece-vahapoglu-kimdir-ece-vahapoglu-hayati.html)

Kartal 07.02.13 17:50

Ece Vahapoğlu Biyografisi - Ece Vahapoğlu Kimdir - Ece Vahapoğlu Hayatı
 
Ece Vahapoğlu Biyografisi - Ece Vahapoğlu Kimdir - Ece Vahapoğlu Hayatı

Ece Vahapoğlu (D. 8 Mart 1978, İstanbul), Türk gazeteci, yazar ve sunucu.

Anneannesi Saraybosnalı, dedesi Üsküplü'dür. Annesi Saraybosna doğumludur. Annesi henüz 6 yaşındayken dedesi çocuklarını (annesini ve teyzelerini) toplamış, İstanbul'a göç etmiş. Annesi sonra hep İstanbul'da yaşamış. Liseyi bitirdiğinde de Adanalı olan, üniversite eğitimini İstanbul'da yapan babası ile tanışmış ve evlenmiştir.

Öğrenim hayatına Şişli 19 Mayıs İlkokulu'nda başladı. Şişli Terakki Lisesi'nden mezun oldu. İtalya'da işletme okuduğu The American University of Rome'u bitirdi. Fransa'da AB ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansı yaptı. ABD Dışişleri Bakanlığı'nın daveti üzerine Uluslararası Yükselen Yıldızlar Liderlik Programı'na katıldı.

2001 yılında JC Derneği tarafından "Kişisel Başarı" kategorisinde Türkiye'nin En Başarılı Genci seçildi.

Atv, NTV, CNBC-e, SKY TÜRK ve Cine5'te programlar hazırlayıp sundu. Sabah, Takvim ve Akşam gazetelerinde köşe yazarlığı ve röportajlar yaptı. Aktüel, Ekovitrin ve Genç Gelişim dergilerinde ise özel çalışmalar yaptı.

TEV bursiyeri ve KATIAD (Kültürler Arası Toplumsal İletişim ve Araştırma Derneği) yönetimhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkurulu üyesidir.

İngilizce, Fransızca ve İtalyanca sunuculuk yaparak pek çok uluslararası etkinlikte başarıylahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgçalışmıştır. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı sertifikalı wellness eğitmeni olup Herkes İçin Spor Federasyonu’nun resmi sözcüsü ve proje başkan vekilidir.

Kitapları

Yabancı Dil Öğrenme Yolları (2002)
Bugün Zengin Ol (2004)
Ece'nin VIP Konukları (2004)
Öteki (2009)
60 Gündehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgİdeal Vücut (2012)
60 Günde İdeal Mutfak (2012)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:14 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2