tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Serra Karaçam Biyografisi - Serra Karaçam Kimdir - Serra Karaçam Hayatı (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/120280-serra-karacam-biyografisi-serra-karacam-kimdir-serra-karacam-hayati.html)

Kartal 10.02.13 13:59

Serra Karaçam Biyografisi - Serra Karaçam Kimdir - Serra Karaçam Hayatı
 
Serra Karaçam Biyografisi - Serra Karaçam Kimdir - Serra Karaçam Hayatı

Serra Karaçam, TV Habercisi, programcı, editör ve spiker. Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. TRT'de Medya Müfettişi adlı yapıma imza atmıştır. TRT Haber eski anahaber suncusu.

TGRT Haber Merkezinde dış haberler servisinde televizyonculuğa başladı. Can Ataklı yönetimindeki Star TV Haber Merkezi'nde dış haberler servisinde çalıştı. Kurumun TMSF'ye geçişinden sonra Özden Akbal yönetiminde kısa bir süre muhabirlik yaptı. Daha sonra TGRT'ye dönerek 23.30-01.00 saatleri arası gece bültenini sunmaya başladı. Sunuculuk ile birlikte muhabirliği sürdürerek yaşam öyküleri, şehircilik haberleri hazırladı.

ABD'ye giderek bir süre Washington, D.C. eyaletinde kaldı ve İHA adına haber takibinde bulundu.

2007 Ocak ayında ise Mustafa Hoş yönetiminde kurulan haber kanalı 24'e geçti ve sabah haberlerini sundu.

HAMAS karşısında El Fetih'e verilen ABD desteği", "Ermeni soykırımı konusunda Amerikadaki lobi faaliyetleri", "Makedonya'da Türkler ve 2008 olaylı Makedon seçimlerinin Avrupa Parlamentosu Delegasyonu ile takibi", "Morgan Stanley'de bir Türk vice president söyleşisi", Malcolm X ekolunun ardından ABD'de islami lider olarak görülen Warith Deen Mohammed ilehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgİslam, terör,radikalizm ve Türkiye konulu söyleşiler gibi haberlere imza atmıştır.

2008'de 24'den istifa etti.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Basın Müşavirliği görevini yürüttü. 4 Mayıs 2009 itibarıyla TRT'de Medya Müfettişi programı projesini hayata geçirdi. Medya kritiğine dayalı program TRT'nin en çok konuşulanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgprogramlarından biri oldu ve 2010 yılında bir de ödül aldı. TRT2 nin TRT Haber'e dönüşmesi ile ana haber bülteni sunuculuğu görevini üstlendi.

Ödülleri

Avrupa Gazeteciler Derneği 2008 En İyi Sabah Haberleri Ödülü

Özel Burç iletişim Lisesi 2010 Yılın Özgün Haberciliği Ödülü


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:21 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2