tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Emre Tilev Biyografisi - Emre Tilev Kimdir - Emre Tilev Hayatı - Emre Tilev Yaşamı (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/128956-emre-tilev-biyografisi-emre-tilev-kimdir-emre-tilev-hayati-emre-tilev-yasami.html)

Kartal 10.05.13 21:48

Emre Tilev Biyografisi - Emre Tilev Kimdir - Emre Tilev Hayatı - Emre Tilev Yaşamı
 
Emre Tilev Biyografisi - Emre Tilev Kimdir - Emre Tilev Hayatı - Emre Tilev Yaşamı

Emre Tilev (D. 16 Nisan 1971, Ankara) Kanal D televizyonu spor spikeri ve editörü, gıda mühendisi.

Radyo ve yerel kanallarda çalışmasının ardından 1994 yılında Show TV'de çalışmaya başladı. 2001-2004 yılları arasında Cine5 spor müdürlüğü yaptı. Supersport TV'de İngiltere, İtalya, Portekiz ve İspanya maçlarını anlattı. Show Radyo'da 11 yılın ardından Radyo D'de anlattığı maçlar ve yaptığı haberler ile Türkiye'nin en iyi radyo maç spikeri seçildihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgve Marmara Üniversitesi'nce en iyi spiker ve görsel haber kategorisinde derecelere girdi.

Cumhuriyet, Yeniçağ, Fotomaç ve Sabah gazetelerinde yazdı. Hâlâ çeşitli dergi ve internet sitelerindehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyazıları yayınlanmaktadır. Kanal D'de spor editörü olarak çalışmaktadır. İstanbul Arel Üniversitesi'nde de öğretim görevlisi olarak bulunmaktadır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:17 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2