tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Ömer Köker Biyografisi - Ömer Köker Kimdir - Ömer Köker Hayatı - Avukat Ömer Köker (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/129104-omer-koker-biyografisi-omer-koker-kimdir-omer-koker-hayati-avukat-omer-koker.html)

Kartal 13.05.13 15:43

Ömer Köker Biyografisi - Ömer Köker Kimdir - Ömer Köker Hayatı - Avukat Ömer Köker
 
Ömer Köker Biyografisi - Ömer Köker Kimdir - Ömer Köker Hayatı - Avukat Ömer Köker Yaşamı

Ömer Köker, 1948 Çanakkale doğumlu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Kendine ait bir avukatlık bürosu bulunuyor. 1980'de Sevgi Locası'nda masonluğa giriş yaptı. 2007'de locanın yönetim kurulu olarak bilinen Büyük Görevliler Kurulu’na girdi. 11 Mayıs’taki seçime kadar da büyük üstat yardımcısı olan Ömer Köker aynı zamanda İstanbul'daki locaların da başkanlığını yapıyordu. Türkiye Locası'na bağlı KKTC Lefkoşa Locası'nın da kurucusu olan Ömer Köker, buhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgçerçevede Türk masonluğunun Kıbrıs’ta yerleşmesi ve yeşermesi amacı ile "Kıbrıs Türk Yükseltme Derneği"ni kurdu. Birçok kritik ceza davasında avukatlıkhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyapan Ömer Köker, 33 dereceli bir mason. Masonlukta 4. derece ile 33. derece arasını kapsayan ve "kırmızı localar" olarak bilinen yüksek şuranın da üyesidir.

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Türkiye Büyük Locası 65 yaşındaki Avukat Ömer Kökerhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbüyük üstat olarak seçildi.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.

Tolga 13.06.17 18:03

Ömer Köker Biyografisi - Ömer Köker Kimdir - Ömer Köker Hayatı - Avukat Ömer Köker Ya
 
Ömer Köker Biyografisi - Ömer Köker Kimdir - Ömer Köker Hayatı - Avukat Ömer Köker Yaşamı

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:38 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2