tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Osman Ünlü Biyografisi - Osman Ünlü Hayatı - Osman Ünlü Kimdir? (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/130279-osman-unlu-biyografisi-osman-unlu-hayati-osman-unlu-kimdir.html)

Okyanus 02.07.13 22:07

Osman Ünlü Biyografisi - Osman Ünlü Hayatı - Osman Ünlü Kimdir?
 
Osman Ünlü Biyografisi - Osman Ünlü Hayatı - Osman Ünlü Kimdir?
Osman Ünlü ( 1950) din adamı
http://img37.imageshack.us/img37/7548/kye8.jpg
1950 yılında Konya'da doğdu. Dinî tahsiline burada başladı. Lise ve üniversite öğrenimi süresince de dinî eğitim almaya devam etti. Bu esnada çeşitli yayın organlarında makaleleri yayınlandı. Aynı yıllarda değişik camilerde görev yaptı. Gönen ve İstanbul'un çeşitli liselerinde öğretmenlik yaptı. Ardından, esasında hiç kopmadığı medyada daha iyi hizmet yapabilmek için öğretmenliği bıraktı. Yurtdışında değişik ülkelerde meslekî araştırmalarda bulundu. TGRT'nin kuruluşundan itibaren önce kamera arkasında, sonra kamera önünde bilgilerini seyircileriyle paylaşmaktadır.


ESERLERİ:
Huzura Doğru 1-2-3
Osman Ünlü
BKY


Kadın hakları, erkeğin görevleri, terör, İslâmiyet ve reenkarnasyon, İslâmiyet ve ilim konularındaki soru işaretlerine cevap bulacağınız Huzura Doğru 1, Huzura Doğru serisinin diğer kitapları gibi sohbet tadında bir eser.
Osman Ünlü, Huzura Doğru serisinin bu ilk kitabında ibadetler, Kur'an-ı Kerîm mealleri, günahların imana etkisi, kader ve dua arasındaki ilişki gibi konuların yanı sıra, kul hakları, gayrimüslimlerin hakları, hayvan hakları, İslâmiyet'te evlilik, boşanma ve çok evlilik meselesi gibi konulara değiniyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:08 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2