tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Ömer Döngeloğlu Biyografisi - Ömer Döngeloğlu Hayatı - Ömer Döngeloğlu Kimdir? (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/130375-omer-dongeloglu-biyografisi-omer-dongeloglu-hayati-omer-dongeloglu-kimdir.html)

ASYA 11.07.13 00:03

Ömer Döngeloğlu Biyografisi - Ömer Döngeloğlu Hayatı - Ömer Döngeloğlu Kimdir?
 
Ömer Döngeloğlu Biyografisi - Ömer Döngeloğlu Hayatı - Ömer Döngeloğlu Kimdir?


http://img543.imageshack.us/img543/5656/nj9j.jpg
Tokat – Zile de 1968 yılında doğdu.İlkokulu Zile Altunyurt ilkokulu’nda, orta eğitimini Zile İmam-hatip lisesinde tamamladı.Daha sonra Sakarya Üniv. İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.Orta derecede Arapça ve İngilizceye vakıftır.
1986-96 yılları arasında memleketi Tokat ta İmam-Hatiplik yaptı.Kamuda uzun yıllar çeşitli idari görevlerde çalıştı.İslam tarihi ve Siyer-i Nebi üzerine yıllarca araştırma, inceleme, okuma ve gezilerde bulundu. Son 6 senedir Kanal 7 de Sahur programlarını hazırlayıp sundu.Her perş. akşam 22 de Önden Gidenler isimli Tv. programı Kanal 7 ekranlarında devam etmektedir.
a-Peygamberin İzinde, b- Allah’a Adanmış hayatlar, c- Yeryüzünün yıldızları isimli üç adet kitabı yayınlanmıştır. Halen İstanbul da yaşamakta olup, Evli ve beş (5) çocuk babasıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:41 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2