tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Gia Allemand Biyografisi - Gia Allemand Hayatı - Gia Allemand Kimdir? (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/130709-gia-allemand-biyografisi-gia-allemand-hayati-gia-allemand-kimdir.html)

SERDEM 26.08.13 20:46

Gia Allemand Biyografisi - Gia Allemand Hayatı - Gia Allemand Kimdir?
 
Gia Allemand Biyografisi - Gia Allemand Hayatı - Gia Allemand Kimdir?


29 yaşındaki Gia Allemand Amerikada yayınlanmakta olan The Bachelor isimli yarışmayla adını duyurmuş ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmiş bir televizyon yıldızı.

NBA oyuncusu Ryan Anderson ile olan birlikteliğinde sorunlar yaşayan Allemand iki gün önce kendini asarak intihar etmek istemiş ancak sevgilisi tarafından hastaneye yetiştirilmiştir. İki gündür yoğun bakımda tedavi gören Gia Allemand yaşam mücadelesini kaybederek genç yaşta ölen ünlüler arasında yer almıştır.

1983 New York doğumlu olan Allemand genç yaşta modellik yapmaya başladı. Bebeklik ve çocukluğunda ünlü firmaların reklam filmlerindede rol alan Gia Allemand 19 yaşında kariyerine adım attı.

2005 yılında bir mayo yarışmasında ikinci oldu. 2007 yılında en iyi mayo modeli olarak anılmaya başlandı. aldığı bale eğitimi aşiltendon yaralanması nedeniyle yarıda kalmıştır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:54 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2