tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Dilara Koçak Biyografisi - Dilara Koçak Hayatı - Dilara Koçak Kimdir? (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/132086-dilara-kocak-biyografisi-dilara-kocak-hayati-dilara-kocak-kimdir.html)

Okyanus 27.11.13 22:24

Dilara Koçak Biyografisi - Dilara Koçak Hayatı - Dilara Koçak Kimdir?
 
Dilara Koçak Biyografisi - Dilara Koçak Hayatı - Dilara Koçak Kimdir?


1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olarak, 1996 yılında yine aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

1994-1999 yılları arasında çeşitli hastanelerde klinik alanda çalışan ve yönetici olarak da görev yapan Koçak, 1999-2004 dönemi boyunca Amerikan Hastanesi Beslenme ve Diyet bölümü şefliğini yürütmüştür.

2001 yılında İstanbul Üniversitesi Yönetici geliştirme programını da tamamlayan Dilara Koçak, 2003 -2004 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri’nde,

Cleveland Clinic Nutrition Dept.
Boston Medical Center,
Tufts Univ. Nutrition Dept.
Harvard U. Children Hosp. Nutrition Dept’da konusu ile ilgili gözlemler yaparak bu yöndeki tecrübelerini güçlendirmiş ve daha sonra Mezura Kliniği’ni hayata geçirmiştir.

Türkiye ve Amerika Diyetisyenler Derneği üyesi de olan Koçak’ın birçok ulusal ve uluslar arası bilimsel yayını bulunmaktadır. Bunlar arasında yer alan,

“Dilara Koçak ile İyi Yaşam” kitabı 2007,
“Afiyetle Diyet” kitabı 2009 yılında okuyucuları ile buluşmuştur.

2006’da yayınlamaya başladığı İyi Yaşam Ajandaları ise her yıl güncellenmektedir.

Geçtiğimiz dönemde hafta içi her gün TRT Türk kanalında “Dilara Koçak’la İyi Yaşam” programını hazırlayıp sunan Dilara Koçak, bu sezon hafta için her gün Kanal D’de yayınlanan Yemek Takımı adlı programın moderatörlüğünü yapmaktadır. Dilara Koçak ayrıca okurlarıyla Milliyet Gazetesi’ndeki köşesinde de beslenme konulu yazılarıyla buluşmaktadır.

Koçak, tüm bunların yanında “Mezura Sağlıklı Beslenme Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şirketi” ile pozitif bilimin ışığında mesleki ahlak ve etik ilkelerinden ödün vermeden, takım çalışması gücü ve dinamiğine inanarak hem bireylere hem de kurumlara hizmet vermektedir.


dilarakocak.com.tr


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:40 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2