tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Nail Olpak Biyografisi - Nail Olpak Kimdir - Nail Olpak Hayatı - Nail Olpak Yaşamı (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/132393-nail-olpak-biyografisi-nail-olpak-kimdir-nail-olpak-hayati-nail-olpak-yasami.html)

Kartal 27.12.13 19:34

Nail Olpak Biyografisi - Nail Olpak Kimdir - Nail Olpak Hayatı - Nail Olpak Yaşamı
 
Nail Olpak Biyografisi - Nail Olpak Kimdir - Nail Olpak Hayatı - Nail Olpak Yaşamı

Nail Olpak, 1961 yılında Burdur'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Bölümü’nden mezun oldu. İş hayatına 1983 yılında Umar A.Ş.’de mühendis olarak atıldı. Ardından Beko Dikiş Makinaları üretiminde Fabrika Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 1989 yılında Cankurtaran Holding şirketlerinden Esem Elektrik Sayaçları A.Ş.’de Proje Müdürü olarak işehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbaşladı. Aynı grupta 17 yıl görev yaptı.

Cankurtaran Holding Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken 2005 yılında kendi arzusu ile gruptan ayrıldı. İki arkadaşıyla birlikte NORA Elektrik Malzemeleri şirketini kurdu. Halen bu şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyor. Mimarlar Mühendisler Grubu, Huzur Hastanesi Vakfı ve Kandilli Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütüyor. Aynı zamanda İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyesi.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:55 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2