tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Şeyda Coşkun Biyografisi - Şeyda Coşkun Hayatı - Şeyda Coşkun Kimdir? (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/132988-seyda-coskun-biyografisi-seyda-coskun-hayati-seyda-coskun-kimdir.html)

ASYA 08.02.14 16:42

Şeyda Coşkun Biyografisi - Şeyda Coşkun Hayatı - Şeyda Coşkun Kimdir?
 
Şeyda Coşkun Biyografisi - Şeyda Coşkun Hayatı - Şeyda Coşkun Kimdir?


Şeyda Coşkun Hadise ve Gülşen’in zayıflığı gözleri ikisininde Yaşam koçu olarak kendini tanıttı. Şeyda Coşkun’ Hadise ve Gülşen’e kısa sürede kilo verdiren Şeyda Coşkun; Son günlerde Sibel Can gibi isimlerin yeni gözdesi haline geldi.

Şeyda Coşkun sekiz yıldır beslenme ve egzersiz konusunda koçluk yapıyor. Kız kardeşi Tuğba Coşkun'a doğum sonrası kilolarını hızla verdirerek adını duyuran Şeyda Coşkun birlikte çalıştığı kişilerin yaşamlarını bir hafiye gibi takip ettiğini söylüyor.

Ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun son olarak Galatasaray Basketbol Takımı'nın koçu Ergin Ataman ile 1 saat kaldıkları otele girerken ve çıkarken çekilen görüntüleri ile gündemde yer alıyor.

Kartal 11.03.16 21:24

Şeyda Coşkun Biyografisi - Şeyda Coşkun Hayatı - Şeyda Coşkun Kimdir?
 
Şeyda Coşkun Biyografisi - Şeyda Coşkun Hayatı - Şeyda Coşkun Kimdir?

Şeyda Çoşkun, 1976 yılında Ankara da doğmuştur. Ankaralı mütevazı bir ailenin kızıdır. Şovmen Mehmet Ali Erbilin eski eşi Tuğba Coşkunun ablasıdır. spor hayatına da, lisede hentbol oynayarak başladı. Ankara Gazi Üniversitesi Beden eğitimi Bölümünü bitirdi. Beden eğitimi öğretmenidir. Daha sonra hacettepe Üniversitesinin beslenme seminerlerine katıldı. Beslenme üzerine master yaptı.

Şovmen Mehmet Ali Erbil“in 2001 yılında Kıbrısta eşi Sedef ile yapılan düğününde bir şekilde Şeyda Çoşkun ve kardeşi Tuğba Coşkun Mehmet Ali Erbil ile tanıştılar. Bu tanışmadan bir müddet sonra Şeyda Çoşkun ünlü şovmenin yardımıyla İstanbuldaki bir kolejde öğretmen olarak işe başladı. Daha sonra da 30 Nisanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg2005 tarihinde Mehmet Ali Erbil kardeşi Tuğba Coşkun ile evlendi. 2011 yılında boşandılar.

Kardeşinin doğumu için Amerikaya gitti. Montignac Academyde eğitim aldı. Tekrar İstanbula döndü. Şeydahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgÇoşkun, ilk olarak kardeşi Tuğba Coşkunun doğum kilolarını hızla verdirerek adını duyurdu.

Şeyda Çoşkun, Ergin Ataman, Hadise Açıkgöz, Petek Dinçöz, gülşen, Derya Baykal, Büşra Pekin, Saba Tümer, Hacı Sabancı, Gülben Ergen, Derya Şensoy gibi ünlülerin yaşam koçluğunu yapmıştır. Ünlüleri zayıflatmakla ünlüdür.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2