tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Elif Burgaz Biyografisi - Elif Burgaz Hayatı - Elif Burgaz Kimdir? (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/133577-elif-burgaz-biyografisi-elif-burgaz-hayati-elif-burgaz-kimdir.html)

Başak 16.03.14 00:32

Elif Burgaz Biyografisi - Elif Burgaz Hayatı - Elif Burgaz Kimdir?
 
Elif Burgaz Biyografisi - Elif Burgaz Hayatı - Elif Burgaz Kimdir?


Elif Burgaz besteci, şarkı sözü yazarı, piyanist ve dizi oyuncusu. 1980 yılında İzmir’de doğdu. 11 yaşında başladığı İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Piyano Bölümü'nde 7 yıl okudu. Daha sonra Ankara'da 1998 yılında başladığı Bilkent Üniversitesi’nde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Teori Kompozisyon Bölümü'nde 6 yıl okuduktan sonra 2004 yılında mezun oldu. Çok sevdiği İstanbul’a yerleşti.

“Sihirli Annem”, “Omuz Omuza” , ”Sessiz Gece” dizilerinin müzik asistanlığını yaparak iç müziklerinin yapımında çalıştı, film müziği yaptı, konserler verdi, bir müzik grubu olan “Dreamin İstanbul” ile konserlerde piyano ve klavye çaldı. Elif Burgaz’ın kendi 8 tane resmî bestesi vardır; “Yapamam”, “Bu acı”, “Son Sahne”, “Çağrı”, “Dayanamıyorum”, “Elveda”, “Anne” ve “Affet demeyeceğim”. Birçok dizide oynadı. Şu anda hâlen atv‘de devam etmekte olan Sinem Kobal’ın başrolünde oynadığı Selena adlı bir dizide Demeter adlı bir karakteri başarıyla oynamaktadır.


Besteleri

Yapamam
Bu acı
Son Sahne
Çağrı
Dayanamıyorum
Elveda
Anne
Affet demeyeceğim

Oynadığı Diziler

Hayat Bilgisi (Melisa) 2003
Rüzgarlı Bahçe (Üzüm) 2005
Sevda Çiçeği (Hande) 2006
Selena (Demeter) 2006 atv


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:02 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2