tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Emre Üstünuçar Biyografisi - Emre Üstünuçar Hayatı - Emre Üstünuçar Kimdir? (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/133818-emre-ustunucar-biyografisi-emre-ustunucar-hayati-emre-ustunucar-kimdir.html)

ASYA 03.04.14 17:31

Emre Üstünuçar Biyografisi - Emre Üstünuçar Hayatı - Emre Üstünuçar Kimdir?
 
Emre Üstünuçar Biyografisi - Emre Üstünuçar Hayatı - Emre Üstünuçar Kimdir?


İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünü tamamladıktan sonra, yüksek lisans derecesini pazarlama üzerine California State University'den almıştır.

Yetişkin eğitimi alanında dünyanın önde gelen kurumlarından Dale Carnegie'de insan ilişkileri, iletişim ve sunuş teknikleri konularında sertifika programlarını tamamlamıştır.

Yıllarca temel satış becerileri, ileri satış teknikleri, zamanı etkin kullanma, delegasyon, temel iletişim ve empati geliştirme, beden dili, stres yönetimi ve sunuş becerileri konularında eğitimler vermiştir

2003 yılının Kasım ayında merkezi Arizona Amerika'da bulunan KnowMeTM uygulamasının Türkiye temsilciliğini almış ve KnowMeTM eğitmeni olmuştur.

2004 yılının Ocak ayında ise dünyanın önde gelen eğitim danışmanlık firmalarından FranklinCovey şirketinin, "Focus: "Yüksek Önceliklerinize Odaklanma" Zaman ve Hayat Yönetimi Seminerinin Türkiye'deki üç lisanslı eğitimcisinden birisi olmaya hak kazanmıştır. Ayrıca "Etkili İnsanların Yedi Alışkanlığı" eğitmenidir.

2004 yılının Ekim ayından beri, 53 ülkede ortl. %62 başarı oranı ile dünyada 11 milyon insanın sigarayı bırakmasını sağlayan başarı oranı en yüksek sigara bıraktırma yöntemi olan Allen Carr Türkiye kurucusu ve Allen Carr Terapisti'dir.

2009 yılından beri Lig Radyo'da sporu sigaradan kurtarmayı hedefleyen, Türkiye'nin ve Dünyanın ilk ve tek sürekli "Dumansız Spor" radyo programını yapmaktadır.

Ayrıca anne babalara çocuklarını sigaradan nasıl koruyacaklarını öğrettiğim "Aman yavrum içmesin" seminerini yapmaktadır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:20 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2