tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   İsmail Baki Tuncer Biyografisi - İsmail Baki Tuncer Kimdir - İsmail Baki Tuncer Hayat (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/134789-ismail-baki-tuncer-biyografisi-ismail-baki-tuncer-kimdir-ismail-baki-tuncer-hayat.html)

Kartal 30.05.14 21:50

İsmail Baki Tuncer Biyografisi - İsmail Baki Tuncer Kimdir - İsmail Baki Tuncer Hayat
 
İsmail Baki Tuncer Biyografisi - İsmail Baki Tuncer Kimdir - İsmail Baki Tuncer Hayatı - İsmail Baki Tuncer Yaşamı

Aslen Ordu Mesudiye’li olan İsmail Baki Tuncer; 01.06.1977 de Şişli İstanbul’da dünyaya geldi. Orta halli ve 3 çocuklu bir ailenin ortancası olan İsmail Baki Tuncer yeteneğini küçük yaşlarda keşfetti. Okulda ve mahallede arkadaşlarını hep güldürürdü. İlk olarak rahmetli Kemal Sunal’ın Şaban tiplemesiyle başladı temelini atmaya, sanatında her geçen gün dönemin meşhurlarını taklit etmeye. 1984 yılında ilkokula doğduğu yer olan Hürriyet mahallesinde Hürriyet İlkokulu’nda başlayan İsmail, Ortaokulun ilk senesini Kuştepe Lisesi’nde okuduktan sonra Ümraniye ’ye taşındı, orta ve lise eğitimini Nevzat Ayaz Lisesi nde tamamladı.

Kartal 21.10.14 00:15

İsmail Baki Tuncer Biyografisi - İsmail Baki Tuncer Kimdir - İsmail Baki Tuncer Hayat
 
İsmail Baki Tuncer Biyografisi - İsmail Baki Tuncer Kimdir - İsmail Baki Tuncer Hayatı - İsmail Baki Tuncer Yaşamı

İsmail Baki Tuncer sayısız yetenek yarışmasını kazandı ve gitgide kendini geliştirdi. 1999da askerden dönen İsmail Baki 2001 yılında yapımcılığını Hıncal Uluçun üstlendiği, sunuculuklarını Ali Kocatepe ve Nehir Erdoğanın yaptığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tele Pazar programında canlı yayın skeçleriyle yavaş yavaş ün kazanmaya başladı. Yeteneği çok geçmeden keşfedildi ve televizyon reklamlarından, dizi filmlere; radyo reklamlarından, televizyon programlarına, medyanın her alanında ismi tanınır oldu. Bir spor kanalında Komiglig adlı spor komedi programı ve ayrıca Magazin Rüzgarı adlı programda parodilerde boy gösteren, Kısmet Değilmiş€ ve Erkek Tarafı dizilerinde rol alan, Meşhurlar Perdesinde ünlü tiplemeleri sesiyle canlandıran ve radyolarda sesiyle hayat verdiği karakterlerin olduğu reklam işleri dönen İsmail Baki Tuncer; daha sonra Süper FMe transfer oldu. Güldürmek adına güzel işler yapan İsmail Baki Tuncer, TV8 de yayınlanan Joker adlı şaka programında ve yine TV8de Co-Medya isimli programda görev almıştır. Kanaltürk ekranlarında Medyatip isimli mizah programında görev alan İsmail Baki 5 Ekim 2009 da Pal FM bünyesinde program yapmaya başlamış ve 26 Ağustos 2011 den itibaren radyoculuğa ara vermiştir. 2011 sonlarında TRT 1 ekranlarında Tonga isimli gizli kamera bilgi yarışması sunuculuğu üstlenen İsmail Baki, TNT ekranlarında "İsmail" adlı programıyla izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. Artık İsmail Baki TV isimli komedi programı ile FOX TV ekranlarında boy göstermektedir.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:48 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2