tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Monica Lewinsky Biyografisi - Monica Lewinsky Kimdir - Monica Lewinsky Hayatı - Monic (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/136769-monica-lewinsky-biyografisi-monica-lewinsky-kimdir-monica-lewinsky-hayati-monic.html)

Tolga 17.09.14 17:44

Monica Lewinsky Biyografisi - Monica Lewinsky Kimdir - Monica Lewinsky Hayatı - Monic
 
Monica Lewinsky Biyografisi - Monica Lewinsky Kimdir - Monica Lewinsky Hayatı - Monica Lewinsky Yaşamı

Monica Samille Lewinsky (D. 23 Temmuz 1973, San Francisco, Kaliforniya), Rus göçmeni Yahudi asıllı ABD'li kamu görevlisi. ABD eski başkanlarından Bill Clinton ile yaşadığı seks skandalı ile gündeme gelmiştir.


http://upload.wikimedia.org/wikipedi...a_lewinsky.jpg

Monica Lewinsky

Babası Rus göçmeni Musevilerden Doktor Bernard Lewinsky tanınmış bir onkolog, annesi Marcia Lewis ise, Bewerly Hills'te yaşayan varlıklı bir ailenin kızıdır.

Temmuz 1995'ten Nisan 1996'ya kadar Beyaz Saray'da önce stajyer, sonra memur olarak çalıştı. 15 Kasım 1995 günü Clinton ile ilk kez birlikte oldular.

1999'dan sonra kendi adıyla ürettiği el çantası işine girdi ancak 2004 yılında bu işi bıraktı. 2006 yılında London School of Economics üniversitesi'nde masterini tamamlayan Lewinsky, Pearl District, Portland, Oregon'dahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyaşamaktadır. Monica Samille Lewinsky'nin başkanla olan ilişkisi skandalın patlamasından sonra Monica ve Lewinsky ailesinin katkılarıyla Andrew Morton'un yazdığı "Monica'nın Hikayesi" adlı kitapta anlatılımıştır.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:16 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2