tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Aşkım Kapışmak Biyografisi - Aşkım Kapışmak Kimdir - Aşkım Kapışmak Hayatı - Aşkım Ka (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/137413-askim-kapismak-biyografisi-askim-kapismak-kimdir-askim-kapismak-hayati-askim-ka.html)

Kartal 04.10.14 19:47

Aşkım Kapışmak Biyografisi - Aşkım Kapışmak Kimdir - Aşkım Kapışmak Hayatı - Aşkım Ka
 
Aşkım Kapışmak Biyografisi - Aşkım Kapışmak Kimdir - Aşkım Kapışmak Hayatı - Aşkım Kapışmak Yaşamı

Aşkım Kapışmak 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi'ndeki eğitiminden sonra Amerikan Newport Üniversitesi'nde Davranış Bilimleri - Psikoloji lisansını tamamladı. Davranış bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı.

İstanbul'da birçok kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri aldı. Mezun olduğu Marmara Üniversitesi'nde öğrencilere etkili iletişim becerileri dersleri verdi. İki yılhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgboyunca beden dili uzmanlığı ve iletişim becerileri eğitimi aldı.

2011-2012 yıllarında Buyrun Paylaşalım adlı programı haftaiçi her gün canlı olarak hazırladı ve sundu. 2012 yazında Star TV'de Ayşe ile Alişan programında her cuma iletişim ve ilişkiler bölümünü hazırladı.

Aşkım Kapışmak, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak deneyimlerini ve "Kadınlarhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgSağdan, Erkekler Soldan" adlı kitabında yer alanları stand up şeklinde sahnelemeye başladı.

"Beni Benimle Aldatır mısın?" ve "Küçük Mutluluklar" adlı kitapların yazarı olan Aşkım Kapışmak halen çeşitli üniversite, belediye ve özel şirketler için gösteri ve seminer düzenliyor, bireysel ve kurumsal eğitimler veriyor.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:36 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2