tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Sibel Arna Biyografisi - Sibel Arna Kimdir - Sibel Arna Hayatı - Sibel Arna Yaşamı (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/138650-sibel-arna-biyografisi-sibel-arna-kimdir-sibel-arna-hayati-sibel-arna-yasami.html)

Kartal 01.02.15 13:07

Sibel Arna Biyografisi - Sibel Arna Kimdir - Sibel Arna Hayatı - Sibel Arna Yaşamı
 
Sibel Arna Biyografisi - Sibel Arna Kimdir - Sibel Arna Hayatı - Sibel Arna Yaşamı

Sibel Arna 1979 doğumlu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Eylül 2006 dan itibaren CNN TÜRK te Trends adlı programı hazırlayıp sunuyor. 1997-2000 yılları arasında Milliyet Gazetesi için moda, kozmetik ve güzellik üzerine Gezdim Gördüm Yazdım köşesini hazırladı. 2000-2002 yıllarında, Sabah Gazetesi Hafta Sonu İlaveleri için mekanlar, moda, tasarım, sinema ve müzik gibi alanlarda haber, röportajlar yaptı.

2002 yılının Temmuz ayında Vatan Gazetesine transfer oldu. Ekonominin magazin tarafı, yeni eğilimlerle ilgili yazılar yazan ve gündemdekilerle röportajlarhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyapan Arna, Vatanın Cumartesi ekinde Bir şey diyeceğim adlı köşesinde kent yaşamı ile ilgili yazılar yazdı.

2003 ün Ocak ayından beri Hürriyet Gazetesi nde Çalışan Sibel Arna, Hürriyet Cuma, Cumartesi, Pazar ve Seyahat gibi eklere haberler hazırlıyor. Cumartesi ilavesindeki Sibel Arna ile Moda Gündemi sayfalarından sorumlu olan Arna ayrıca, aynı ilaveye tasarım, mimari ve trendlerle ilgili haber ve röportajlar da yapıyor.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:21 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2