tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Petra Mede Biyografisi - Petra Mede Kimdir - Petra Mede Hayatı - Petra Mede Yaşamı (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/139375-petra-mede-biyografisi-petra-mede-kimdir-petra-mede-hayati-petra-mede-yasami.html)

Kartal 23.05.15 19:02

Petra Mede Biyografisi - Petra Mede Kimdir - Petra Mede Hayatı - Petra Mede Yaşamı
 
Petra Mede Biyografisi - Petra Mede Kimdir - Petra Mede Hayatı - Petra Mede Yaşamı

Petra Maria Mede (D. 7 Mart 1970, Stockholm), İsveçli komedyen ve televizyon sunucusu. Göteborg yakınlarında bulunan Partille'de büyümüştür. Mede, Morgonsoffan ile Parlamentet isimli komedi şovlarındaki rolleriyle tanınır ve Stockholm Live'da stand-up komedi çalışmıştır. 2009 Eurovision Şarkı Yarışması için İsveç'in temsilci ve şarkısının seçildiği Melodifestivalen 2009'u sunmuştur. Mede'den sonra Melodifestivalen sunuculuğu görevini Kristian Luuk devralmış ve 2009 yılında İsveç'in en iyi kadın komedyeni ödülünü almıştır.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Petra_Mede.jpg

Petra Mede

28 Ocak 2013 tarihinde Sveriges Television (SVT), İsveç'in Malmö şehrinde gerçekleştirilen 2013http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgEurovision Şarkı Yarışması'nı Mede'nin sunacağını açıklamıştır. Mede, yarışmayı başarıyla sunmuştur.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:41 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2