tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Arzu Yıldız Biyografisi - Arzu Yıldız Kimdir - Arzu Yıldız Hayatı - Arzu Yıldız Yaşam (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/139403-arzu-yildiz-biyografisi-arzu-yildiz-kimdir-arzu-yildiz-hayati-arzu-yildiz-yasam.html)

Kartal 23.05.15 23:57

Arzu Yıldız Biyografisi - Arzu Yıldız Kimdir - Arzu Yıldız Hayatı - Arzu Yıldız Yaşam
 
Arzu Yıldız Biyografisi - Arzu Yıldız Kimdir - Arzu Yıldız Hayatı - Arzu Yıldız Yaşamı

Arzu Yıldız, İstanbul Bilgi Üniversitesinde Televizyon Gazeteciliği ve Tarih Bölümlerini bitirdi. Star Haber, CNN Türk gibi kanallarda çalıştıktan sonra, Taraf Gazetesi, Türkiye Gazetesi gibi yayın organlarında muhabirlik yaptı. Objektif haberciliğiyle dikkat çeken T24 haber sitesinde halen adliye muhabirliği yapmaktadır. Toplumsal olaylarla ilgili araştırmaları yanında, yakın dönem siyasi tarih ve Osmanlıda sanat üzerine de eğilmektedir.

Medya bağımsızlığı ve haber alma özgürlüğünün sıkça tartışıldığı günümüzde, Yıldız, imza attığı çok sayıda özel haberle dikkat çekmektedir. Haberleriyle ilgili hakkında açılan davalara rağmen mesleki sorumluluk sınırları içinde görevini başarıyla yerine getirmekte, Turgut Özalhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdosyası, yolsuzluk operasyonları, dinleme ve böcek iddiaları gibi konularla ilgili gündem belirleyen haberlere kaynaklık yapmaktadır.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:04 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2