tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Çağan Atakan Arslan Biyografisi - Çağan Atakan Arslan Kimdir - Çağan Atakan Arslan Ha (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/140328-cagan-atakan-arslan-biyografisi-cagan-atakan-arslan-kimdir-cagan-atakan-arslan-ha.html)

Kartal 21.03.16 13:10

Çağan Atakan Arslan Biyografisi - Çağan Atakan Arslan Kimdir - Çağan Atakan Arslan Ha
 
Çağan Atakan Arslan Biyografisi - Çağan Atakan Arslan Kimdir - Çağan Atakan Arslan Hayatı - Çağan Atakan Arslan Yaşamı

Çağan Atakan Arslan 7 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır.

Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararasıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgarenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır. Avatarhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgAtakan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi olan Son Çıkış adlı dizide küçük bir rol almıştır.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:15 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2