tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Abbey Brooks Biyografisi - Abbey Brooks Kimdir - Abbey Brooks Hayatı - Abbey Brooks (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/65137-abbey-brooks-biyografisi-abbey-brooks-kimdir-abbey-brooks-hayati-abbey-brooks.html)

İpek 24.12.10 15:07

Abbey Brooks Biyografisi - Abbey Brooks Kimdir - Abbey Brooks Hayatı - Abbey Brooks
 
Abbey Brooks Biyografisi - Abbey Brooks Kimdir - Abbey Brooks Hayatı - Abbey Brooks Yaşamı

Abbey Brookes, 17 Şubat 1983'te Şikago, Illinois'te doğan Amerikan yetişkin film sektörü oyuncusu ve çıplak model.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...bey_Brooks.jpg

Yaşam Öyküsü

Şikago, Illinois'te doğdu. Michigan vilayetinin Detroit kentinin varoşlarında yetişti. Katolik ve dindar bir ailenin tek çocuğuydu. Üniversiteye gidene dek, Katolik kolejlerinde okudu. Daha sonra Doğu Michigan Üniversitesi'ne kaydolan Abbey, 2004'te işletme bölümünden lisans derecesiyle mezun oldu. Aslında, veteriner ya da hekim olmak isteyen Abbey; bu hedefine ulaşmasının bir sabır işi olduğunu düşündü ve modellik yapmaya karar verdi. İlk önce bir kaç çıplak poz veren Abbey, başkaları karşısında çıplak dururken kendini rahat hissettiğini anladı. Ardından bazı internet sitelerinde pozlarını yayımlattı. 2006'da Los Angeles'a taşındı. Burada yetişkin eğlence sektörüne giren Abbey, gidişinin birhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghafta sonrasında ilk yetişkin filminin çekimlerine başladı. İlk oynadığı film Gina Lynn Productions tarafından çekilen Gina's Fresh Breed 3 (Gina'nın Çıtırları 3) adlı film oldu. Bu film lezbiyen ağırlıklı bir filmdi.

Abbey, insanları eğlendirmenin kendine haz verdiğini ama porno yıldızlığının kötü yanının film çekimleri için sürekli seyahat etmek olduğunu söylemiştir.

Doğum: 17 Şubat 1983 (1983-02-17) (27 yaşında)
Şikago, Illinois
Boyu: 170 cm
Kilosu: 57 kg
Göz Rengi: Kahve
Saç Rengi: Sarı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:29 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2