tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Angelina Valentine Biyografisi - Angelina Valentine Kimdir -Angelina Valentine Hayatı (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/65140-angelina-valentine-biyografisi-angelina-valentine-kimdir-angelina-valentine-hayati.html)

İpek 24.12.10 15:31

Angelina Valentine Biyografisi - Angelina Valentine Kimdir -Angelina Valentine Hayatı
 
Angelina Valentine Biyografisi - Angelina Valentine Kimdir - Angelina Valentine Hayatı

Angelina Valentine, 19 Eylül 1986'da Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentaki kentinde doğan Latin-Amerikan eşyıldız ve çıplak model.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ntine_2010.jpg

19 Eylül 1986'da Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentucky kentinde Latin bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Anne-babası Venezuelalı ve İtalyan'dı. Bedensel yeterliliğini sağladıktan sonra yetişkin eğlence sektörüne girmek için Los Angeles'e taşındı. 18 yaşındayken striptiz dansçısı olarak çalışmaya başladı. Valentine, 21 yaşında 2007'de ilk filmini çekti ve yetişkin film sektörüne girmiş oldu. Bu zamandan beri 69 filmde oynadı. Wicked Pictures, Elegant Angel Productions, Club Jenna ve Brazzers gibi yapım şirketleriylehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgçalıştı. Valentine, biseksüel olup üniversite çıkışlıdır. İş yaşamında en fazla yüzüne yapımlarda yer almıştır.

Ağustos 2008'de LA Direct Models şirketiyle sözleşme imzalamıştır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:23 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2