tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Tuğçe Işınsu Biyografisi - Tuğçe Işınsu Hayatı - Tuğçe Işınsu Kimdir ? (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/67035-tugce-isinsu-biyografisi-tugce-isinsu-hayati-tugce-isinsu-kimdir.html)

Okyanus 27.01.11 17:49

Tuğçe Işınsu Biyografisi - Tuğçe Işınsu Hayatı - Tuğçe Işınsu Kimdir ?
 
Tuğçe Işınsu Biyografisi - Tuğçe Işınsu Hayatı - Tuğçe Işınsu Kimdir ?

http://img204.imageshack.us/img204/9615/11655905.jpg
Tuğçe Işınsu 13 Ocak 1977'de İstanbul'da doğdu.
İlköğreniminin ardından liseyi FMV Özel Işık Lisesi'nde tamamlayan Işınsu , üniversiteyi İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde başarıyla tamamladı. Ardından çalışma yaşamına başlayan Işınsu geçen zaman içinde çok yönlü olarak pek çok görevde bulundu öğretmenlikten reklam yazarlığına bilgi destekten yaratıcı yönetmenliğe başarılı çalışmalar yaptı. Son olarak asıl ilgi alanıda olan Spiritüel Yaşam Danışmanlığı yapmaya başladı. Bunun yanı sıra Tarot Yorumculuğu
Su, trans, otomatik yazı kehanet sanatları, İsim analizi,Rüya yorumculuğu,Tılsımlar,Angel Touch- Melek Terapisi,Şifalı taşlar&bitkiler,Enerji çalışmaları,Havas, Kişiye Özel Danışmanlık Hizmetleri gibi çok çeşitli başlıklarda Türkiye çapında tanınan başarılı bir isim olan Tuğçe Işınsu tüm bu çalışmalarıyla medya dünyası'nın da dikkatini çekmiştir. Bugüne kadar pek çok tv kanalına konuk olan özel programlar yapan Işınsu çalışmalarını canlı yayınlarda da uygulama ve aktarma imkanı bulmuştur. Halen çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdüren Tuğçe Işınsu alanında ilk olan çalışmalarıyla daha çok insana ulaşma yolunda ilerlemektedir.

Tuğçe Işınsu Resimleri

Serap 16.01.15 11:30

--->: Tuğçe Işınsu Biyografisi - Tuğçe Işınsu Hayatı - Tuğçe Işınsu Kimdir ?
 
Tuğçe Işınsu Biyografisi - Tuğçe Işınsu Hayatı - Tuğçe Işınsu Kimdir ?

Teşekkürler.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:47 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2