tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Beril Kayar Biyografisi - Beril Kayar Hayatı - Beril Kayar Kimdir? (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/97458-beril-kayar-biyografisi-beril-kayar-hayati-beril-kayar-kimdir.html)

Başak 13.06.12 04:36

Beril Kayar Biyografisi - Beril Kayar Hayatı - Beril Kayar Kimdir?
 
Beril Kayar Biyografisi - Beril Kayar Hayatı - Beril Kayar Kimdir?


http://img822.imageshack.us/img822/852/berilkayar.jpg
Beril Kayar Modeldir Beril Kayar GQ dergisinin Mayıs sayısına Dünyaya bakışını ve sevgilisi Rıza Kocaoğlu'na neden aşık olduğunu anlattı.Fiziği, duruşu ve modelliği yorumlayışıyla bilinen model imajını yerle bir eden top model Beril Kayar, GQ Türkiye'nin Mayıs sayısı için özel poz verdi. Dünyaya bakışını ve sevgilisi Rıza Kocaoğlu'na neden aşık olduğunu anlattı.

Beril Kayar Aşık olmak için karşısındakinin onu beslemesi gerek. Oyuncu sevgilisi Rıza Kocaoğlu'yla tam da böyle bir ilişkisi olduğunu söylüyor..

Başak 18.02.13 00:34

--->: Beril Kayar Biyografisi - Beril Kayar Hayatı - Beril Kayar Kimdir?
 
Beril Kayar

http://img717.imageshack.us/img717/852/berilkayar.jpg

Beril Kayar 10 Kasım 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Beril Kayar Oyunculuk serüveninden önce Modellik mesleğini sürdürüyordu Modellik mesleğindede oldukça büyük başarılara imzasını atmıştır.


Beril Kayar Oyunculuk mesleğine başladıktan sonra yakın zamanda karşımıza Acayip Hikayeler isimli Dizide Rakkase karakterini canlandırmışdı.Beril Kayar Model olan Beril Kayar bir süredir oyunculuk eğitimi alıyordu. Beril Kayar ekranlara ‘Acayip Hikayeler’de canlandırdığı Rakkase rolü ile merhaba demişti ve büyük beğeni topladı.
Beril Kayar Adını Feriha Koydum dizisinin rol alacak.

Genç ve güzel oyuncu Beril Kayar (24) oldu. Bir süredir oyunculuk eğitimi alan genç model, ekranlara ‘Acayip Hikayeler’de canlandırdığı Rakkase rolü ile merhaba demişti. İlk oyunculuk deneyimi ile büyük beğeni toplayan Kayar daha önce verdiği bir röportajda “Yavaş yavaş, içime sinen işlerle ilgili olarak görüşmelerimi sürdürüyorum. Şu anda huzur anlamında tam da istediğim noktadayım; dolayısıyla ekrana veya beyazperdeye atacağım adımın bilinçli olacağından şüphem yok” diye konuşmuştu. Beril Kayar, yeni dizisinde Emir karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy’un aşk yaşayacağı polisi canlandıracak.

Kartal 12.09.14 20:24

Beril Kayar Biyografisi - Beril Kayar Kimdir - Beril Kayar Hayatı - Beril Kayar Yaşam
 
Beril Kayar Biyografisi - Beril Kayar Kimdir - Beril Kayar Hayatı - Beril Kayar Yaşamı

Beril Kayar 10 Kasım 1988 İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Akrep burcundadır. Ünlü Manken Anadolu Üniversitesi Halkla ilişkiler mezunudur. Hobileri; Fotoğraf çekmek, Bisiklete binmek ve tango yapmaktır. Oyunculuktan önce Modellik yapan Beril Kayar oldukça başarılı bir mankendir. Oyunculuk deneyimine “Acayip Hikayeler” isimli dizide Rakkase karakterini canlandırarak başlamıştır. Sonra Adını Feriha Koydum adlı dizide Başrol oyuncusu olan Hazal Kayanın yerine geçmiştir. Yeni sezonda Arka Sokaklar dizisinde yer alacaktır.

http://i.imgur.com/fgI7j9D.jpg

Beril Kayar

http://i.imgur.com/nEfXTur.jpg

Beril Kayar


Oynadığı Diziler

1- Acayip Hikayeler
2- Adını Feriha Koydum
3- Arka Sokaklar (yeni)




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:17 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2