tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Diger Ünlülerin Biyografileri (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/)
-   -   Gülay Özdem Biyografisi - Gülay Özdem Hayatı - Gülay Özdem Kimdir? (http://www.tualimforum.com/diger-unlulerin-biyografileri/98951-gulay-ozdem-biyografisi-gulay-ozdem-hayati-gulay-ozdem-kimdir.html)

Okyanus 21.07.12 01:49

Gülay Özdem Biyografisi - Gülay Özdem Hayatı - Gülay Özdem Kimdir?
 
Gülay Özdem Biyografisi - Gülay Özdem Hayatı - Gülay Özdem Kimdir?


Yayın hayatına İzmir’de yerel bir radyoda başlayan Gülay Özdem Radyo Mega Star Fm Radyospor Radio Time Radyo Pink ve Best Fm’de haber spikerliği yapmış ayrıca şiir ve kültür sanat programları hazırlayıp sunmuştur.
http://img25.imageshack.us/img25/593...048124169l.jpg

Televizyonda ise Mmc ve Tatlıses kanallarında şiir programı yapmış ardından önce Cine5 Atv ve son olarak Tv8'de devam eden bir yarışma programını başarıyla sunmuştur. Kanal24'de “Sesler Yüzler Mekanlar” adlı güzel bir programa imza atmış ve aralarında Haluk Bilginer Müşfik Kenter. Volkan Konak Haldun Dormen Yiğit Özgür gibi alanlarında çok ünlü ve başarılı isimlerle hayatları üzerine söyleşiler yapmıştır.

Programın yayından kaldırılmasının ardından Kanal 24'te haber spikerliğine başlayan Gülay Özdem çok geçmeden NTV tarafından keşfeldildi ve 2009 Eylül döneminin başında geçtiğimiz dönemlerde Banu Güven tarafından yürütülen NTV Gece Bültenini spikerliğine getirildi. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe günleri 00.00'da Cuma günleri ise 22:00'de ekranlara konuk olmakta ve güzelliği ses tonu ve diksiyonuyla bizleri etkilemeye devam etmektedir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:44 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2