tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Eğitim Dünyası Haberleri ve Sorunları (http://www.tualimforum.com/egitim-dunyasi-haberleri-ve-sorunlari/)
-   -   Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu İzmirde Eylem Yaptı (http://www.tualimforum.com/egitim-dunyasi-haberleri-ve-sorunlari/57062-atamasi-yapilmayan-ogretmenler-platformu-izmirde-eylem-yapti.html)

Ceren 19.09.10 12:24

Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu İzmirde Eylem Yaptı
 
Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu İzmirde Eylem Yaptı

İZMİR'de Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu üyeleri, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) eğitim bilimleri sınavının iptal edilmesini protesto etti.

Konak Pier önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik öğretmen grubuna zaman zaman yoldan geçenler de alkışlarla destek verdi. Konak’taki SGK Müdürlüğü önüne kadar yürüyüş yapan ve ‘KPSS’ye hayır’, ‘AKP’den hesabı öğretmenler soracak’, ‘Sorular değil işimiz çalındı’ sloganları atan öğretmen adayları KPSS’dekihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkopya skandalının sorumlularının bulunması ve cezalandırılması istendi.

KPSS’deki kopya skandalı nedeniyle atamaları durduran Ak Parti yönetimi eleştiren öğretmen adayları, bunun yerine getirilmesi düşünülen sözleşmeli öğretmenliğin kölelik olduğunu belirtip, kabul etmediklerini söyledi. Yoğun güvenlik önlemi içinde gerçekleşen yürüyüşün sonuna doğru, 4-C’yi protesto eden Tekel işçileri de katılıp destek verdi. Basın açıklamasından sonra 10 dakikalı protesto amaçlı oturma eylemi yapan öğretmen adayları, sloganlar atarak dağıldı.

DHA


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:36 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2