tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Elveda Rumeli (http://www.tualimforum.com/elveda-rumeli/)
-   -   Elveda Rumeli Oyuncuları (http://www.tualimforum.com/elveda-rumeli/5083-elveda-rumeli-oyunculari.html)

tualim 12.04.08 23:17

Elveda Rumeli Oyuncuları
 
http://img146.imageshack.us/img146/2782/ramizgy7.jpg

Erdal Özyağcılar (Ramiz)
Hikâyenin başkahramandır. Karısı ve 5 kızıyla beraber yaşayan, sütçülükle geçimlerini sağlayan Ramiz; kendine özgü bir bilgeliği olan, inatçı ama altın kalpli bir adamdır.

http://img119.imageshack.us/img119/1724/fatmabr3.jpg

Şebnem Sönmez (Fatma)
Sütçü Ramiz’in karısıdır. Biryandan 5 kızını idare eder, evi çekip çevirir. En az kocası kadar inatçı ve dediğim dedik bir kadın olan Fatma, evlilik çağındaki kızlarını hayırlı kısmetlerle evlendirmek ister.


http://img211.imageshack.us/img211/8...rcioglull5.jpg

Gülçin Şantırcıoğlu (Hatice)
Ramiz ve Fatma’nın en büyük kızlarıdır. Oldukça güzel, ağırbaşlı ve iyi huylu bir kızdır. Çocukluğundan beri sevdiği Terzi Hasan’la, uzun çabalar sonucu evlenmiş ve yuvadan uçan ilk kuş olmuştur.


http://img409.imageshack.us/img409/5...zunatacog2.jpg

Berrak Tüzünataç (Vahide)
Ramiz ve Fatma’nın Hatice’den sonra doğan kızlarıdır. Son derece zeki ve hazır cevap bir kız olan Vahide’ye, anası keskin nişancılığı ve gözü pekliği yüzünden “asker kızım” demektedir. Vahide Mustafa’ya gönlünü kaptırır ancak bir arada olmaları mümkün değildir.


http://img135.imageshack.us/img135/6...izahmetqr2.jpg

Filiz Ahmet (Zarife)
Zarife ortanca kızdır. Sevimli neşeli ve komik bir kız olan Zarife, Aleks’e âşık olur. Ancak bir hristiyanla evlenmesi mümkün olmadığından bu aşk ona ve ailesine çok acı verecektir.


http://img522.imageshack.us/img522/5...ayismanvf1.jpg

Tolgahan Sayışman (Mustafa)
Mustafa, genç yakışıklı cesur ve mert bir delikanlıdır. İstanbul’da tıbbıyede okurken İttihat ve Terakki hareketine dâhil olup, bir kaçak olarak Pürsıçan’a gelmiştir. Kaymakam Dilaver’in de desteğini alarak Sütçi Ramiz’in evinde kalmaya başlar. Herkes onu Ramiz ’in yeğeni Namık olarak tanımaktadır. Mustafa yüzünü gizleyerek Pürsıçan’da çetelere karşı mücadeleye başlar Köylüler ona Kara Kalpaklı lakabını takar. Mustafa da Vahide’ye âşıktır.


http://img158.imageshack.us/img158/9...naorhanfn1.jpg

Tuna Orhan (Terzi Hasan)
Terzi Hasan Pürsıçan kasabasının deli dolu ve fakir terzisidir. Kız kardeşi Meryem ve onun 5 kızancığıyla birlikte küçük bir evde yaşar. Hatice’yi Ramiz den almak için çok uğraşmış, Sonunda evlenmeyi başarmıştır. Hasan sakarlıkları ve kırdığı potlarla zaman zaman Ramiz’i çileden çıkarsa da son derece iyi kalpli ve sevimli bir adamdır.


http://img158.imageshack.us/img158/5...ansabankf8.jpg

Ertan Saban (Aleks)
Makedon asıllıdır, yakışıklı, aydın ve cesur bir delikanlıdır. Baytar dedesiyle birlikte yaşar, Pürsıçan’daki hrsitiyan çocukların muallimidir. Aleks, Zarife’yi ilk gördüğü andan beri sevmekte ve bunu kimseden gizlememektedir, ancak bir araya gelmeleri imkânsızdır


http://img515.imageshack.us/img515/1...hanmetekf7.jpg

Gökhan Mete (Kasap Cabbar)
Kasap Cabbar Ramiz’le yaşıt, köyün zengin celebidir. Kasabada kasap dükkânı vardır. Yıllar önce karısını kaybetmiş yalnız bir adamdır. Önce Ramiz’in büyük kızına talip olmuş kızı alamayınca Ramiz’le arası bozulmuştur ancak küslük uzun sürmez. Cabbar Efendi aslında kendi gibi gönlü de zengin, babacan bir adamdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2