tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Engelliler ve Sanat (http://www.tualimforum.com/engelliler-ve-sanat/)
-   -   Salsa Dersinde Engel Yok (http://www.tualimforum.com/engelliler-ve-sanat/18292-salsa-dersinde-engel-yok.html)

Okyanus 09.11.08 00:17

Salsa Dersinde Engel Yok
 
SALSA DERSİNDE ENGEL YOK

13.09.08 - İşaret diliyle salsa dersi verildi. İzmir Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, Erişim Derneği'nin Avrupa Birliği Gençlik Programları çerçevesinde düzenlediği "Duyma Engellilerin Sanat Hazineleri" projesi kapsamında İzmir'e gelen 20 yabancı duyma engelli genci konuk etti. Gençler işaret diliyle salsa dersi aldıklarını belirttiler.

Polonya, Litvanya ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen 20 işitme engelli genci Basmane Semt Merkezi'nde ağırlayan Başkan Tunçağ, konukları ile yakından ilgilendi, engellilere yönelik çalışmaları anlattı ve bilgi alışverişinde bulundu. Çeşitli yaş grubundaki işitme engelli gençler, İzmir'de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve yerel yöneticilerin engellilere yönelik yaptıkları çalışmaların gurur verici olduğunu söylediler.

15 Eylül tarihine kadar İzmir'de kalacak olan konuklar, belediyenin sosyal ve kültürel projeleriyle yakından ilgilendiler. Proje koordinatörü Oğulcan Aksoy.engelli gençlerin sosyal yaşama katılabilmeleri ve yaşamın içinde daha etkin yer alabilmeleri için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Gruptaki birçok gencin işaret diliyle salsa dersleri dahi aldıklarını söyledi.>HaberEkspres


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:41 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2