tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Engelliler ve Spor (http://www.tualimforum.com/engelliler-ve-spor/)
-   -   Dünya Atletizm Şampiyonası başladı! (http://www.tualimforum.com/engelliler-ve-spor/15221-dunya-atletizm-sveiyonasi-basladi.html)

Güllü 24.09.08 03:07

Dünya Atletizm Şampiyonası başladı!
 
Dünya Atletizm Şampiyonası başladı!

İzmir'de düzenlenen 1. İşitme Engelliler Dünya Atletizm Şampiyonası açılış töreni ile başladı.
Atatürk Stadı'ndaki tören, müsabakalara katılacak sporcuların geçit merasimi ile başladı. Daha sonra bir konuşma yapan İzmir Valisi Kıraç, bütün sporcuların ve yöneticilerin İzmir'de bulunmalarından dolayı memnun olduğunu belirtti. Vali Kıraç, ''Bu şampiyonanın Türkiye adına İzmir'de ilk olarak gerçekleşmesi, bizim için gururdur. İzmir ilklerin kenti olma özelliğine yeni bir halka eklemiştir. Dünyada ilk kez düzenlenen şampiyonaya İzmir'in evsahipliği yapması, İzmir'e yeni bir madalya eklemiştir'' diye konuştu.
Vali Kıraç, sporun insanlığın ortak dili olduğunu belirterek, katılan tüm sporculara başarılar diledi.
Defolimpik Federasyonu Başkanı Donaldo Ammons ise şampiyonaya bu kadar çok katılım beklemediğini, bunun kendisi için de sürpriz olduğunu belirterek, tüm katılımcıların başarılı olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.
Şampiyonada müsabakalar 24-28 Eylülde yapılacak. Sabah seanslarının saat 09.00-12.00, akşam seanslarının ise 17.00-19.00 saatleri arasında yapılacağı şampiyonada Türkiye'yi 16 sporcu temsil edecek.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:02 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2