tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Engelliler ve Spor (http://www.tualimforum.com/engelliler-ve-spor/)
-   -   Görme Engelliler Spor Kulübü (http://www.tualimforum.com/engelliler-ve-spor/3931-gorme-engelliler-spor-kulubu.html)

Okyanus 28.03.08 20:09

Görme Engelliler Spor Kulübü
 
İGESPOR

(İstanbul Görme Engelliler Spor Kulübü) 1998 yılında gerek görme engellilerin gerekse görme engelli olmayanların spor yapması; görme engellilerin yapabileceği nitelikteki spor branşlarının tespiti, bu sporların yapılmasını sağlamak, bu yolla karşılıklı sevgi ve saygıyı yerleştirerek ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı bireyler yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla kurularak tüzel kişiliğini kazanmış, 2000 yılında ise İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne tescilini yaptırarak kuruluşunu tamamlamıştır.
Bu amaçlar dahilinde Satranç, Futbol, Golbol, Judo, Güreş, Bowling gibi spor dallarında birçok turnuvaya iştirak etmiştir. Ayrıca Satranç ve Futbol gibi branşlarda turnuvalara da ev sahipliği yapmıştır. Katılımın gerçekleştiği turnuvalarda sporcularımız çeşitli başarılara imzalarını atmıştır. İstanbul Görme Engelliler Spor Kulübü (İGESPOR), Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’na (GESF) bağlıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:33 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2