tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Engellilerde Eğitim (http://www.tualimforum.com/engellilerde-egitim/)
-   -   Neşesi Eksilmeyen Fatih Başarılara Koşuyor (http://www.tualimforum.com/engellilerde-egitim/24517-nesesi-eksilmeyen-fatih-basarilara-kosuyor.html)

Güllü 06.01.09 19:37

Neşesi Eksilmeyen Fatih Başarılara Koşuyor
 
NEŞESİ EKSİLMEYEN FATİH BAŞARILARA KOŞUYOR


Tek hayali danışman olup engellilere yol göstermek olan Fatih, 5 yıl önce akrabalarına 'yardım olsun' diye gittiği tarlada iki okulunu harman makinesine kaptırdı. Fatih Gültekin'i (17) hayalleri hayata bağlıyor. Ayaklarıyla bilgisayar kullanan Fatih'in hedefi ÖSS'yi kazanarak psikoloji okumak.

Tarlada harman makinesine kaptırdığı kolları tamamen kopan Fatih Gültekin, 3 ay İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Has tanesi'nde tedavi gördükten sonra, memleketi olan Acıpayam'ın Yassıhöyük Köyü'ne döndü.

Kollarının olmamasına karşın neşesini hiçbir zaman yitirmeyen ve hayata daha sıkı bağlanan Fatih Gültekin, Acıpayam Ticaret Odası eski Başkanı İlhan Özcan'ın kendisi için kampanya başlatıp 50 bin YTL ödeyerek elektronik protez kol almasına karşın, onları hiç kullanmadı.

TEK HEDEFİ ÖSS
Okula, elleri kolları olmamasına karşın bisiklet sürerek giden Acıpayam Anadolu Lisesi'nin son sınıfında okuyan Fatih Gültekin, ayaklarıyla bilgisayar kullanıyor. Fatih ayrıca okul takımında fotbol oynayan golcü birisi. Ama onun en büyük isteği, Engelliler Futbol Milli Takımı'nda top koşturup aynı zamanda ÖSS'yi kazanarak psikolojik danışman olmak. Okulda zekiliği ve yetenekleri ile göz dolduran Fatih, derslerinde başarılı olduğu için geçen sene teşekkür belgesi almış. >Star


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:03 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2