tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Erzincan (http://www.tualimforum.com/erzincan/)
-   -   Erzincan Hürriyet Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi (http://www.tualimforum.com/erzincan/38256-erzincan-hurriyet-anadolu-otelcilik-ve-turizm-meslek-lisesi.html)

Kedi 16.10.09 22:55

Erzincan Hürriyet Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi
 
Erzincan Hürriyet Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi - Erzincan - Hürriyet Anadolu Otelcilik - Hürriyet Turizm Meslek Lisesi




Okulumuz 1994 yılında 9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman DEMİREL tarafından açılmıştır. Ve bu yıldan itibaren hem Yüksek Öğretime öğrenci hazırlamak hem de turizm sektörünün istediği ara elamanı yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz %100 iş olanağı ile mezun olmaktadırlar.

Bununla birlikte Erzincan başta olmak üzere çevre illerden OKS ile okulumuza yoğun öğrenci talebi olmaktadır.

Öğrencilerimiz her yıl turizm bakımından hareketsiz olan Ekim-Mart Ayları arasındaki altı aylık sürede okulda eğitim görürlerken; turizm mevsimi ile birlikte, Nisan-Eylül Ayları arasındaki ikinci altı aylık dönemde turizm işletmelerinde uygulamalı eğitim görmektedirler.

Erzincan Hürriyet Anadolu Oteclilik ve Turizm Meslek Lisesi bulunduğu bölgede eş değer okullar arasında en kapsamlı, donanımlı ve kaliteli eğitim kadrosuna sahiptir

Fatih Mahallesi 711. Sokak 24100 Erzincan
Santral: (0 446) 226 57 23


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:48 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2